Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.8 m euro ya Onyekuru yu almayıp Cicaldau Berkan a 10 m euro vermek büyük risk.
nacizane olarak , onyekuru'yu sahsen ilk 11imde oynatmam.
sonradan hamle oyuncusu olarak oynatirim -o da rakip kendi alaninda otobus cekmemisse...
futbolun dogrularinda bayagi eksiklikleri mevcut gozlemledigim kadariyla. bunu da daha once yine farkli basliklarda nacizane deegerlendirmistim.

yenilerden , ve ismi gecenler toplaminda
cicaldau suana dek alinan en potansiyelli ,en dogru oyuncu benim ozelimde.
gerekli nacizane gozlem yorumum ,kendi basliginda mevcut.

transfere genel olarak donersem;

cdm bolgesi disinda gedson isini de birakmamalari gerek, bir sekilde almaliyiz.

bu iki nokta cok onemli, gerisi ekstra olur kanisindayim.

onyekuru adam olsaydı da son maçımızda bizi yalnız bırakmasaydı. en aradığımız isim oydu o maçta.

Talisca sahada heykel gibi ne görünüp kaybolması? 55 maç 27 gol 9 asist yapmış 1.90 boyundaki adam süper ligde.. Morutan böyle sahada görünüp kaybolacaksa hiç tereddüte gerek yok varsa 15 ver..

morutan birebirde etkili bir isim , topla da yavaş bir oyuncu değil.
dediklerinle argümanın uyuşmuyor bence yada oyuncuyu farklı değerlendiriyorsun.

morutan kademeyi yarabilecek ve kapalı takımlara karşı etkili olabilecek bir oyuncu zaten.
Ben oyuncuyu farklı değerlendiriyorum. Bence toplu veya topsuz ağır bir oyuncu.Bu adam muhtemelen ortada boş alan bulamadığı için kendisini daha çok kanat bölgesine atıyor.
Aslında kesinlikle alınmamalı gibi bir düşüncem yok. Risk her oyuncuda var.. Bence en fazla5,6 milyon verilmeli.

Adam profesyonel scout yahu
profesyonel scout değil göztepede çalışmış tanıdık vasıtasıyla bu forumda herkes scout herkes futboldan anlıyor benimde antrenörlük diplomam var övünmüyorum adam taliscayla morutan aynı diyor sonrada ben 9 maçını izledim siz kimsiniz diyor herkes scout bu ülkede

Ben oyuncuyu farklı değerlendiriyorum. Bence toplu veya topsuz ağır bir oyuncu.Bu adam muhtemelen ortada boş alan bulamadığı için kendisini daha çok kanat bölgesine atıyor.
Aslında kesinlikle alınmamalı gibi bir düşüncem yok. Risk her oyuncuda var.. Bence en fazla5,6 milyon verilmeli.
10m euro verebileceğimizi sanmıyorum

Cagneye 5 m teklif gelicek ve bizimkiler düşünecek öyle mi hiç inandırıcı değil.
Cagne için 5 dediklerinde bile bizim başkan kabul kabul kabul nereye imza atıyoruz der.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt