- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
gelsin formasını almayı düşüneiblirz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
flood'un sonuna doğru baya övmüş. trde baya iş yapar diyogelsin formasını almayı düşüneiblirz
Aytaç'ı hayatında kaç defa izlemiş acaba. Aytaç ile Cica ne açıdan benziyormuşCicaldau stil olarak Aytaça benziyor, morutan vs o kadar para etmez, gsaray hagi, sneijder vs bekliyorsa hayal kırıklığına uğrar diyor, kandırıldık galiba. Ortasahaya gençlerin yanına yıldız tecrübeli birini almak lazım sanırım.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hani hiçbir maçını izlemesek bile Aytaç için şu çocuğa yapılan videolar gibi video hazırlayamazsın. Alakası yok ikisinin birbiriyle. Eder etmez taksitle abartılmayacak bir bonservise potansiyel bir oyuncu aldık, 4 yıl orta sahada istikrarlı tam performans alalım yeter, her gelen oyuncuyu parlatıp satmamız gerekmiyor. Her oyuncu da parlayacak diye bir şey yok zaten. Aynı şeyi altyapı oyuncularına da yapıyoruz, A takım forması giyen her oyuncuya süperstar olacak gözüyle bakılıyor. Kimse de demiyor yedek kulübesine milyonlar gömeceğimize altyapı ile buraları kapatalım diye. Yıllar sonra bonservis verip, oyuncuyu satın alıp takım omurgası oturtma fırsatımız var, bekleyip görelim. Bir planlama var gibi görünüyor kulüpte transfer konusunda.En azından iyi bir şey yapmış.Sabri Sarıoğlu: ''Sportif direktör... Benim Galatasaray’dan kopmam için elinden geleni yaptı o kişi. Galatasaray benim hayatımın anlamı çok detaya girmek istemiyorum....Herkese plaket verdiler benim plaketimi soyunma odasında dolabıma koydular... Bunu yapan o sportif direktördü."
sabri güzellmesi yapan mesaj nerde var renktaş göster de okuyakSabri güzellemesi yapmayın Allah aşkına adam Göztepede bile oynayamadı Cenk Ergün olmasa Galatasaray'a full katkı vermeye devam edecekti sanki. Geç bile gönderildi takımdan. Göztepe seviyesinde bile olamayan oyuncunun Galatasaray'da işi ne
O kadar aptalız kiKayseri de Lung iyileşti , Muslera sonrası Icin Doğan ı alıp hazırlamalıyız