Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldau stil olarak Aytaça benziyor, morutan vs o kadar para etmez, gsaray hagi, sneijder vs bekliyorsa hayal kırıklığına uğrar diyor, kandırıldık galiba. Ortasahaya gençlerin yanına yıldız tecrübeli birini almak lazım sanırım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aytaç'ı hayatında kaç defa izlemiş acaba. Aytaç ile Cica ne açıdan benziyormuş :think: Hani hiçbir maçını izlemesek bile Aytaç için şu çocuğa yapılan videolar gibi video hazırlayamazsın. Alakası yok ikisinin birbiriyle. Eder etmez taksitle abartılmayacak bir bonservise potansiyel bir oyuncu aldık, 4 yıl orta sahada istikrarlı tam performans alalım yeter, her gelen oyuncuyu parlatıp satmamız gerekmiyor. Her oyuncu da parlayacak diye bir şey yok zaten. Aynı şeyi altyapı oyuncularına da yapıyoruz, A takım forması giyen her oyuncuya süperstar olacak gözüyle bakılıyor. Kimse de demiyor yedek kulübesine milyonlar gömeceğimize altyapı ile buraları kapatalım diye. Yıllar sonra bonservis verip, oyuncuyu satın alıp takım omurgası oturtma fırsatımız var, bekleyip görelim. Bir planlama var gibi görünüyor kulüpte transfer konusunda.

Sabri Sarıoğlu: ''Sportif direktör... Benim Galatasaray’dan kopmam için elinden geleni yaptı o kişi. Galatasaray benim hayatımın anlamı çok detaya girmek istemiyorum....Herkese plaket verdiler benim plaketimi soyunma odasında dolabıma koydular... Bunu yapan o sportif direktördü."

Sabri Sarıoğlu: ''Sportif direktör... Benim Galatasaray’dan kopmam için elinden geleni yaptı o kişi. Galatasaray benim hayatımın anlamı çok detaya girmek istemiyorum....Herkese plaket verdiler benim plaketimi soyunma odasında dolabıma koydular... Bunu yapan o sportif direktördü."
En azından iyi bir şey yapmış.

Yillarca yetenek olmadan bu kulüpten para aldın, Galatasaray çocuğu diye milyoner oldun.

Bu dunyada adalet olsa futbolcu olmazdın sen.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Liyindama yi gönderip , Luyindama nin Kore versiyonunu almak saçma olur . Bize Marcao nun yanına teknik , tecrübeli bir stoper gerekli .

Sabri güzellemesi yapmayın Allah aşkına adam Göztepede bile oynayamadı Cenk Ergün olmasa Galatasaray'a full katkı vermeye devam edecekti sanki. Geç bile gönderildi takımdan. Göztepe seviyesinde bile olamayan oyuncunun Galatasaray'da işi ne
sabri güzellmesi yapan mesaj nerde var renktaş göster de okuyak

Kayseri de Lung iyileşti , Muslera sonrası Icin Doğan ı alıp hazırlamalıyız

Şu futbolu GS'da bırakmak istiyordum falan muhabbetti ne ya, git nerde bırakırsan bırak huzurevi mi burası. Sanki babasınin hayrına oynuyorlar burda futbolu birakcakmis burda da engellenmis falan filan.

Genis kadro önemli!

12 ağustos st. johnstone
16 ağustos giresunspor
19 ağustos uel play-off maçı*
23 ağustos hatayspor
26 ağustos uel 2. play-off maçı*

Sabriye yapılan o plaket muhabbeti ciddi ise çok kötü olmuş. Ama yinede olayın iç yüzünü bilemiyoruz. Galatasaray seviyorum diyen birisi bedeni aklı futbol için Galatasaray faydası olmayacaksa o anda futbolu bırakma adına gerekeni yapmalıdır. Futbolu Galatasaray da bırakacak diye 35-36 yaşına kadar Galatasarayin ona bakacak halı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt