Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde İkiside ayni sezonda transfer olmuş.Morutan lig icinde 700 bin Euro'ya takım değiştirirken,Alex c.2.5 milyon Euro'ya lig icinde takım değiştirmiş.O dönemde de demek ki Alex C.daha parlak bir oyuncu imiş.Gösterdikleri gelişime bakarsakta durum böyle, Alex C.milli takımın 11'inin isimlerinden olmuş ancak morutan bunu becerememis gibi.Hatta Alex C.ligin en değerli oyuncusu filan seçilmiş.

feguliye yanmayan kıyafet giydirip ormana yollayalım
saatte 2 kg verir
Cübbeliyi arıyorum
images (4).webp

Morutan olmuyorsa Shaqiri gelsin, ya da 10 milyonu Hague alın.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

feguliye yanmayan kıyafet giydirip ormana yollayalım
saatte 2 kg verir
Sn. Cund şanlı Palace Chelsea den Gallagher'i kiralamış ortasahaya. Ozan Tufan fenerin elinde patladı diyebilir miyiz?

Haberlerde Gallagher olmazsa Ozanı isteyecekler falan yazıyordu. Yoksa ikinci bir ortasaha olarak sulanirlar mi?

Feghouli ve Falcao gitmek istemiyorsa sonucu ne olursa olsun bir kez bile maç kadrosuna almayalım . Sözleşmeleri bittiği gün gitsinler
Parasini verdigin oyuncudan faydalanma diyorsun yani sen eve bir cift koltuk aldin cok rahat degil parasini odedin iade de yok copemi atarsin yoksa napalim artik kullanacagiz mi dersin

Morutan'ın Romanya Milli Takımın'da oynamamış olması meselesi abartılıyor. Berkan'a 4 verdin. Berkan Milli Takımda oynadı mı ?

23 yaşındaki Trabzon'daki Trabzona gitmeden Berat'ı herkes istemiştir. Milli oldu mu ?

Morutan da olmamış. Sebebini bilmiyorum. Ama Coman olmuş mesela.

Milli oyuncu Coman da hala Romanya'da top oynuyor.Onun peşinde olsak da bu sefer niye Romanyadan ayrılmamış denilecekti.

İnsanlar geçmişte Romanya'dan alınan oyunculardan çekiniyor. Ama bu sefer durum farklı. Scout ekibi eskiden yoktu. Sanırım Ünal Aysal'ın kurduğu bu sistemden sonra boş topçu almadık.

Son dönemde aldığımız en boş topçu Falcao. Onun dışında Lionel Carole'den bile katkı aldık.Sevilla'ya gönderdik.

Şimdi beğenmediğimiz Feghouli bizi iki kere şampiyon yapan en büyük unsurlardan biri.

Ben scout ekibimize güveniyorum.

Aldığımız adamlardan bir tek 31 yaşındaki adama güvenmiyorum. O da Hollanda Milli Takımının sol beki ne kadar kötü olabilir ?

Morutan'ı Cicaldau ile benzer seviyelerde bonservisle alabiliyorsak alalım öbür türlü 10 Milyon civarında bir ücret baya riskli duruyor. Morutan'ı aşırı beğeniyorum bu arada ama yinede konuşulan bedeller çok yüksek. Cicaldau biraz daha kendini kanıtlamış bir oyuncu Morutan'a nazaran ama Morutan'ın potansiyeli daha yüksek gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt