Mehmet Salih
Sarı Üye
- 16 Ağustos 2011
- 564
- 337
- 1.473
Sözlerinize dikkat edin ben art niyetli post niye atayım kardeşimart niyetli post atıp salağa yatma köfte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözlerinize dikkat edin ben art niyetli post niye atayım kardeşimart niyetli post atıp salağa yatma köfte
büyük insanlar hep sonradan anlaşılır zaten.Nzonzi düzene baş kaldırmış bir devrimcidir!
Kolpa yapacaksınız bari inandırıcı olsun.
Utanma yok onu anladık zaten.
Nzonzi'nin tr temsilcisi yalanlamisti ve bunu ilk yazanı dava etmiştiMetnin bir Türk'ün elinden çıkma olduğu çok belli.
10 numaralı forma kimin olacak???
Evet olabilir sadece paylaştım kötümü yaptım yavMetnin bir Türk'ün elinden çıkma olduğu çok belli.
Ömür'ün ilk lig maçında 15 dk izleyip konusunu açmıştım çok beğenirdim ama Morutan daha yetenekli özellikle dikine dribbling konusunda.Luyindama'yı özellikle 2. PSV maçında daha iyi buldum sanki yavaş yavaş toparlayacak gibi . Bir de Morutan'ı izledikçe bana bizim ligte sakatlanmadan önceki Abdülkadir Ömür'ü anımsatmaya başladı özellikleri bir birlerine benziyor sanki. Hatta Morutan'n şutları falan daha iyi gibi.
O açıklama daha farklı ve gerçekçiydi bu bariz kolpa, ayak tenisi oynuyorduk demediği kalmış birNzonzi'nin tr temsilcisi yalanlamisti ve bunu ilk yazanı dava etmişti

Kusura bakmayın bi haber paylaştım Herkes yanlış anladı paylasmiyacagim bır dahaEkli dosyayı görüntüle 132849 İçinde şunu barındıran bir haberin zaten buraya taşınmasının anlamı ne ki, art niyetle yazıldığı ortada @Mehmet Salih![]()
İsmini duyduğu adam gelince GSC :
- Bunu ben bile tanıyorum, scout ekibi ne işe yarıyor.
Duymadığı oyuncu gelince GSC :
- Kimsenin bulamadığı adamı biz mi bulduk.
Kaliteli, yüksek maaşlı oyuncu gelince GSC :
- Bu maaşlar yüzünden kulüp battı, yaşlı oyuncu gelmesin.
Potansiyelli genç topçu gelince GSC :
- Biz büyük takımız, olmamış adamı geliştirmeye zaman harcayamayız.
Transfer yapılmayınca GSC :
-beceriksiz yönetim istifa
Transfer yapılınca GSC :
-gömü bulduk herhalde, verilen paralara bak.
Allah size akıl fikir versin, başka da lafım yok.
Alex cicaldou en değerli oyuncu kaynak var mı?
buymuş yav pardonO açıklama daha farklı ve gerçekçiydi bu bariz kolpa, ayak tenisi oynuyorduk demediği kalmış bir![]()
keremi, barış alperi geliştirici bi t.direktöre ver pırlanta gibi parlatır. en büyük sorunumuz oyuncuları geliştirememek ve genç oyunculara yaptığımız yatırım boşa gidecek diye korkuyorum açıkçası.
Olmayacak demedi Benfica bırakmak istemiyor o yüzden Eylülü bekleyeceğiz dediTerim kendi çıkıp gedson olmayacak demedi mi yaw. Bosuna beklemeyin.