Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolpa yapacaksınız bari inandırıcı olsun.

Utanma yok onu anladık zaten.
1627672804029.png
İçinde şunu barındıran bir haberin zaten buraya taşınmasının anlamı ne ki, art niyetle yazıldığı ortada @Mehmet Salih :rolleyes:

Luyindama'yı özellikle 2. PSV maçında daha iyi buldum sanki yavaş yavaş toparlayacak gibi . Bir de Morutan'ı izledikçe bana bizim ligte sakatlanmadan önceki Abdülkadir Ömür'ü anımsatmaya başladı özellikleri bir birlerine benziyor sanki. Hatta Morutan'n şutları falan daha iyi gibi.
Ömür'ün ilk lig maçında 15 dk izleyip konusunu açmıştım çok beğenirdim ama Morutan daha yetenekli özellikle dikine dribbling konusunda.

Luyi konusunda bence olmaz, 89 dk iyi oynar tek hata yapar herkes onu suçlar, bu algıyı yıkmak çok zor artık.

İsmini duyduğu adam gelince GSC :
- Bunu ben bile tanıyorum, scout ekibi ne işe yarıyor.

Duymadığı oyuncu gelince GSC :
- Kimsenin bulamadığı adamı biz mi bulduk.

Kaliteli, yüksek maaşlı oyuncu gelince GSC :
- Bu maaşlar yüzünden kulüp battı, yaşlı oyuncu gelmesin.

Potansiyelli genç topçu gelince GSC :
- Biz büyük takımız, olmamış adamı geliştirmeye zaman harcayamayız.

Transfer yapılmayınca GSC :
-beceriksiz yönetim istifa

Transfer yapılınca GSC :
-gömü bulduk herhalde, verilen paralara bak.

Allah size akıl fikir versin, başka da lafım yok.
tenor.gif

keremi, barış alperi geliştirici bi t.direktöre ver pırlanta gibi parlatır. en büyük sorunumuz oyuncuları geliştirememek ve genç oyunculara yaptığımız yatırım boşa gidecek diye korkuyorum açıkçası.

takımda kesinlikle sol ayaklı ve sağ ayaklı eğitimciler olmalı.işin erbabı analizciler olmalı.zihinsel olarak takım oyuncularıyla ilgilenen profesyonel olmalı.takım gol yediğinde ya da biraz işler karıştığında sarsılmamalı mesela.oyunu kurnazca okutabilen profesyoneller varsa getirtmeli.mesela taç atışı ,faul aldıktan sonraki hızlı hamle ,yada faul yaptıktan sonraki hızlı hamleler nasıl olmalı,rakibin hangi oyuncularını oyundan düşürecek huya sahipse belirtilmeli felan fistan bilmediğim aklıma gelmeyen durumlar varsa onlar içinde işin erbabı getirilmeli.

kesinlikle ve kesinlikle avrupada en iyi sporcu doktoru kimse onla iletişimde olunmalı.ben trde şüpheleniyorum evini basıp kafasına silah dayıyarak korkutarak sana ihanet ettirebilirler ya da para karşılığı.masörünü bile.

şu ana kadarki transferlerimizden memnunun

ciğersiz bir orta sahaya ve top sürüp çizgiye inebilen bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.

morutan gelmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt