- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.474
- 5.103
harika bir topçu daha fazla detay veremem çünkü fiyatı yükselirRenkdaş bu nerden bir enstantane bilgi istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harika bir topçu daha fazla detay veremem çünkü fiyatı yükselirRenkdaş bu nerden bir enstantane bilgi istiyorum
Hamburger veren ablaları diyorum topcuyu napiyim ben renkdasharika bir topçu daha fazla detay veremem çünkü fiyatı yükselir
Ayn açıklamada makul fiyata olursa alabiliriz de dedi onu görmedin sanırım.Fatih terim bal gibi açıklama yaptı beğeniyorum diye.
fiyatı kendi kendimize yükselttik
Ben morutani istiyordum ama tahminim sağ gösterip sol vurulacak hiç kimsenin bilmediği isimler alınacakGeçen sene ne güzel bir çok ülkeden genç bulmuştuk. Lindström, Coulibaly, Moder vs niye takıldık Romanya'ya ?
onu bilmiyorum renktaşHamburger veren ablaları diyorum topcuyu napiyim ben renkdas
Hoşgeldin renktas forumumuza. Inşallah iyisinizdirBu 5akima dieng şart oğlu şart
CPH2021 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
R.Madrid ile oynanan hazırlık maçında da iyiydiŞu Carole'ün bizdeki ilk hazırlık maçını hatırlıyorum ne yardırıp gitmişti soldan
Öyle bir gitti ki maç sonuna kadar dönmedi geri
Cica da Morutan da geçen sene ismi bizimle çıkan oyuncular. Yani bu sezon birden çıkan isimler değiller.Morutan ismi cikildau dan sonra bir anda ortaya çıktı değil mi? Bilmiyorum ama başka bir oyuncu ile ilgileniyoruz da medyayı morutan ismine yönlendiriyormuşuz gibi de gelmiyor değil hani...
Ne tur mekanlarda dolasiyorsun rtsBecali tam olarak birahanelerde masalara karı gonderen adamdır güzel hanım.var abi istermisin diye masa masa dolaşıyor masayı donatıp viskiyi kim açarsa ona verecek