Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harroui kimdir necidir , kaynak nedir ? Bir özet alalım mümkünse.

Pek bahsi geçmiyor son zamanlar muhtemelen alamayacağız ama Halil Dervişoğlu kaçmazdı yerliler arasında en büyük potansiyellerden. Hazırlık maçlarında performansı artıyor gibi gözüküyor.

Ne guzel Moderleri filan buluyorlardi nerden girdiler su rumen bazarina yaw

Transfer dönemi işsiz olmak da güzel, sabahtan akşama kadar GSC Forum, YouTube, Twitter , kolpa istersen Aspor, Trtspor, 36-37 gün daha eğlence devam ediyor

Hollanda basininda hic bir haber yok bizimle ilgili , fakat bugun oyuncuyu bir kactane hollandali arkadasima sordum tas gibi orta saha ajax psv neden ilgilenmiyor anlamiyoruz dediler.
Git maçını izle scoutluk yap bize mehmet. Seni boşuna mi hollandaya koyduk biz

Harroui ile ilgimiz yokmuş g.sevgisi öyle demişti.. tabi gedson transferindeki gibi gizli olduğu için inkâr ettim diye kıvıradabilir..Ama cicaldaunun ilk ismi çıktığında sormuslardi şu işareti yapmıştı 👍 harroui sorulunca 👎 ..Artık futbolcu analizini geçtim duyumcu analizi yapıyorum..

Yalnız harrouiyi yakından izleyen bir arkadaş asla videolarına aldanma orada görüldüğü kadar süper bir adam değil demişti açıkçası ben tek maçını izlemiş değilim..Bahsedildiği gibi 3 milyona falan alınıyorsa risk denmez fiyat makul görünüyor..
Hayırlısı olsun hakkimizda

Haruri mi Gedson mu? Maliyetten bağımsız olarak şahsi tercihim net Gedson olur.
Gedson' un bu denli tutulmasının (Benim için de geçerli) sebebi, birkaç yıl önce bizim takıma tecavüz eden genç Benfica takımının önemli bir parçası olması ve bizdeyken de ligin sonlarına doğru gösterdiği samimi gayrettir...Yoksa Harroui gibi sadece birkaç video ile kanaat oluşturacak olsak, Harroui ağır basar muhtemelen...

Nihai satın alma bedeli 12-15 i bulacak Gedson yerine, 2-3 milyona alınabiliyorsa Harroui daha gerçekçi bir hedef gibi duruyor. Aralarında da sadece 1 yaş fark var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt