- 22 Kasım 2008
- 12.789
- 17.027
- 2.943
Harroui kimdir necidir , kaynak nedir ? Bir özet alalım mümkünse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HayırCicaldau Perşembe günü oynayabilecek mi ?
roşu bu iş olur gibi konuşuyor. umutlandırıp utandırma bizi
Hoşbulduk burada eskiyim ama fazla yazmiyorum.Hoşgeldin renktas forumumuza. Inşallah iyisinizdir
Bence ilk alınması gereken futbolcu dieng gerçekten.bu tarz futbolcu her takıma gerekiyor.4 3 3 oynuyorsan şart oğlu şartİkisi de yakışır ekibimize
Ben duymamıştım. Hayırlısı olsun bakalım.Cica da Morutan da geçen sene ismi bizimle çıkan oyuncular. Yani bu sezon birden çıkan isimler değiller.
Hollanda basininda hic bir haber yok bizimle ilgili , fakat bugun oyuncuyu bir kactane hollandali arkadasima sordum tas gibi orta saha ajax psv neden ilgilenmiyor anlamiyoruz dediler.@Mehmet Mehmetoglu araştır oranın kaynaklarını bir. Fısıltı var mı?
11 milyon euro'ya transfer yapmış o eleman.Ne guzel Moderleri filan buluyorlardi nerden girdiler su rumen bazarina yaw
Git maçını izle scoutluk yap bize mehmet. Seni boşuna mi hollandaya koyduk bizHollanda basininda hic bir haber yok bizimle ilgili , fakat bugun oyuncuyu bir kactane hollandali arkadasima sordum tas gibi orta saha ajax psv neden ilgilenmiyor anlamiyoruz dediler.
Nereye gitti11 milyon euro'ya transfer yapmış o eleman.
Hem de Polonyadan.
Bizden 5 filan istiyorlarda para yoktu.11 milyon euro'ya transfer yapmış o eleman.
Hem de Polonyadan.
Boş ver gardaşHarroui kimdir necidir , kaynak nedir ? Bir özet alalım mümkünse.
Haruriye benim içim ısınmadı top haram ayağına dolanıp düşecek gibi oynuyor Gedson da farklı bi top tekniği var gerçektenHaruri mi Gedson mu? Maliyetten bağımsız olarak şahsi tercihim net Gedson olur.
Gedson' un bu denli tutulmasının (Benim için de geçerli) sebebi, birkaç yıl önce bizim takıma tecavüz eden genç Benfica takımının önemli bir parçası olması ve bizdeyken de ligin sonlarına doğru gösterdiği samimi gayrettir...Yoksa Harroui gibi sadece birkaç video ile kanaat oluşturacak olsak, Harroui ağır basar muhtemelen...Haruri mi Gedson mu? Maliyetten bağımsız olarak şahsi tercihim net Gedson olur.