Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer arkadaşları bilemem de Gedson'u yakınen takip ettiğim için oyuncunun potansiyel olarak ne verebileceğini nereye kadar taşıyabileceğini az çok biliyorum. Yanında futboldan bihaber Etebo ve ismi lazım değil arapla oynamış adam. Şimdi ilk defa gerçekten Gedsonun kendini gösterebileceği bi ortam oluşturulurken maliyeti ikinci plana atabiliriz bence.
Ben uzun vadeli düşünüyorum adam portekizli ve 1.5 sene sonra dünya kupası var. Burada göstereceği performans milli takımı, milli takımda biraz kıpırdanması ise maliyetinden çok daha fazla gelir kapısı yaratabilir bize.
İsmi çoktan ''Wonderkid''e çıkmış, önemli takımlarda forma giymiş bir futbolcuyu ciddi bedelle transfer edip de sonra birkaç katına satma beklentisi bana hiçbir zaman gerçekçi gelmemiştir...İkinci plana atabiliriz dediğin maliyet farkı, ''Yarı batık'' durumdaki bir kulüp için az buz bir şey değil; beklentiyi karşılayamaması, ciddi sakatlık gibi durumların hepsini hesaba katmak zorundayız. Bak, ciddi teklifleri reddettikleri A. Ömür için TS ne kadar pişman mesela...

1627764010704.webp

Merhaba, son gelismeler neler acaba ?

Bu sene kesin avrupadayız diyorum ben. ST. Johnstone'u eleriz sonra elensek bile konferans gruplarına kalacağız bu da minimum 6 maç demek 19 tanede lig maçı kupayı saymıyorum hadi 4.5 ayda 30 maça yakın çıkıyor.

Aytaç-Taylan-Cicaldau-Berkan

4 tane net orta saha var elimizde Aytaç'a gram güvenmiyorum.
Buraya 2 adam daha gelmeli 1 adam bizi üzebilir.

Gedson cok begenip sevsemde beklemeye gerek yok ver 3 milyon al harroui'yi,transfer gunlerinin sonuda dogru birdaha denersin gedsonu olursa olur olmassa yallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt