Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.608
- 12.108
- 1.418
Napcaz ikisini birden bir tanesi yeter ofansif oyuncuda lazimMorutan'a vereceğimiz para ile Dieng+Harroui alırız herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napcaz ikisini birden bir tanesi yeter ofansif oyuncuda lazimMorutan'a vereceğimiz para ile Dieng+Harroui alırız herhalde
mağara soğuk muydu?yeni uyandim sorry
Oyuncunun bu kadar aldığını hiç bilmiyordum. Çok potansiyelli bir oyuncuydu ama istenileni veremedi diye aklımda kalmış bu yıllık 6 milyon aldığını hiç tahmin edemedim.
serindi , soguk sayilmaz gel ayran ismarliyimmağara soğuk muydu?
İsmi çoktan ''Wonderkid''e çıkmış, önemli takımlarda forma giymiş bir futbolcuyu ciddi bedelle transfer edip de sonra birkaç katına satma beklentisi bana hiçbir zaman gerçekçi gelmemiştir...İkinci plana atabiliriz dediğin maliyet farkı, ''Yarı batık'' durumdaki bir kulüp için az buz bir şey değil; beklentiyi karşılayamaması, ciddi sakatlık gibi durumların hepsini hesaba katmak zorundayız. Bak, ciddi teklifleri reddettikleri A. Ömür için TS ne kadar pişman mesela...Diğer arkadaşları bilemem de Gedson'u yakınen takip ettiğim için oyuncunun potansiyel olarak ne verebileceğini nereye kadar taşıyabileceğini az çok biliyorum. Yanında futboldan bihaber Etebo ve ismi lazım değil arapla oynamış adam. Şimdi ilk defa gerçekten Gedsonun kendini gösterebileceği bi ortam oluşturulurken maliyeti ikinci plana atabiliriz bence.
Ben uzun vadeli düşünüyorum adam portekizli ve 1.5 sene sonra dünya kupası var. Burada göstereceği performans milli takımı, milli takımda biraz kıpırdanması ise maliyetinden çok daha fazla gelir kapısı yaratabilir bize.
arka arka mi kosuyorlardi acaba , feghoulli nasil en onde olur
Kalemini satmayan roşuya selam olsunBecali yalamaligi yapmayan adam gibi adam roşu gayet makul konusmus
Neymiş ki mevzu
Neymiş ki mevzu
morutanda restleşiyoruz becaliyleMerhaba, son gelismeler neler acaba ?
Teknik direktorumuz hala fatih terim bumut.Merhaba, son gelismeler neler acaba ?
başkan yüksek fiyat nedeniyle ilgilenmediğimiz söyledi..morutanda restleşiyoruz becaliyle
onun dışında bir şey yok
Bu kadar ortasahayi ne yapacaz ?Morutan'a vereceğimiz para ile Dieng+Harroui alırız herhalde