Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keremi sol önde oynatmak yerine Emre K. orada denense oyuna sonradan girse Kerem daha mantıklı olmaz mı ilk 11 de başlayınca değil de sonradan girince yorulmuş rakibe daha etkili ataklar yapıyor sanki ...

sağ kanadı golcü bulursak cica da pek kısır bir herif değil gibi

yerli sağ bek stoper sol kanat düşünmüştüm
Yerli stoper olarak sadece Kaan' ın ismi geçiyor ki Marcao ile ideal bir tandem olamayacaktır; üçlü defansta sağ stoper olarak istiyordum...Sağbeke Boey' den sonra başka birini düşünmezler gibi...Sol kanat yerli olacak zaten de iki mevkii daha lazım...

Emanuel Roşu: "Becali fiyat artırmak için blöf yapıyor. O zaten Morutansız da yapabilir. Becali sonraki sezonlarda Morutan'ın değerinin düşebileceği ihtimali de olduğu için böyle davranıyor."

O paraya Orkun Kökçü zorlanır

Feyenordda izlemedim ama Milli takım performansı gayet sıradandi duran toplar dışında çok bir esprisini göremedim açıkçası.
Lig performansını çok ovuyorlar hatta turnuva öncesi Leicester ve Arsenal izliyor haberleri vardı muhtemelen yüklü bir bonservis isterler ..

Önümüzdeki 2 sezon yıldız eşiğini aşıp asamayacagi belli olur

Galatasaray'ın uzun süredir transfer listesinde yer alan Gedson Fernandes hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Hazırlık maçlarında da Jorge Jesus tarafından oynatılan orta saha oyuncusu Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı kadrosuna dahil edildi.​

Galatasaray'ın uzun süredir transfer listesinde yer alan Gedson Fernandes hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Hazırlık maçlarında da Jorge Jesus tarafından oynatılan orta saha oyuncusu Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı kadrosuna dahil edildi.​

Gitmesi en muhtemel Florentino da vardı yanılmıyorsam listede bunlar ölçüt değil bizde de cagne feghouli falan listedeydi isteyen olsa sırtımızda götürürüz yeni kulubune

Baktim simdi bjk Texeira'yi almis. Godin ile de gorusuyorlar. Bizim tam da ihtiyacimiz oldugu tipte isimler. Talisca yerine Texeira, Pepe yerine Godin. Guzel hamleler. Defansif lider diyoruz, cikan isimler Tanganga falan... Cicaldau ve Morutan bence dogru isimler degiller ancak biri artik oyuncumuz desteklemek duser bie.. Yaniltin beni ne olursunuz :(

Baktim simdi bjk Texeira'yi almis. Godin ile de gorusuyorlar. Bizim tam da ihtiyacimiz oldugu tipte isimler. Talisca yerine Texeira, Pepe yerine Godin. Guzel hamleler. Defansif lider diyoruz, cikan isimler Tanganga falan... Cicaldau ve Morutan bence dogru isimler degiller ancak biri artik oyuncumuz desteklemek duser bie.. Yaniltin beni ne olursunuz :(

texeira yıllık 3.25
godin 2.5-3 arası bir maliyete gelecek

bizim bu maaşları verme imkanımız yok artık

texeira yıllık 3.25
godin 2.5-3 arası bir maliyete gelecek

bizim bu maaşları verme imkanımız yok artık

Dogrusun, ben maliyet kismina bakmadan hamle bazinda yazdim ancak bizde az para vermedik/vermeyecegiz gelecek isimlere. Luyindama, 8m Euro odendi diye hatirliyorum maasi haric.Romenlerin yillik ucretlerini de bilmiyoruz, imza paralarini da..

Öyle yada böyle bir şekilde Gedson gelicektir bence
Morutan konusunda acaba diyorum Stacıu derken bi anda ertesi gün Cicaldau geldi Morutan'da liste başlarında olsada maliyetten dolayı başka bir isim bi anda açıklanır mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt