Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.258
- 25.614
- 3.183
yokGedson geliyor mu ?
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yokGedson geliyor mu ?
![]()
Alışkanlık olmuş renktaş, yabancı sınırı yüzündenkeremi niye oynattın kanka
Sana ne lan! Evladınla ilgilenecek misin ilgilenmeyecek misin?Sana sorulmayan bi soruya niye atlion? Sazan misin sen, göl mü burası
Yerli stoper olarak sadece Kaan' ın ismi geçiyor ki Marcao ile ideal bir tandem olamayacaktır; üçlü defansta sağ stoper olarak istiyordum...Sağbeke Boey' den sonra başka birini düşünmezler gibi...Sol kanat yerli olacak zaten de iki mevkii daha lazım...sağ kanadı golcü bulursak cica da pek kısır bir herif değil gibi
yerli sağ bek stoper sol kanat düşünmüştüm
3 tunc tas has hosaf
O paraya Orkun Kökçü zorlanır
Galatasaray'ın uzun süredir transfer listesinde yer alan Gedson Fernandes hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Hazırlık maçlarında da Jorge Jesus tarafından oynatılan orta saha oyuncusu Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı kadrosuna dahil edildi.
Patlayan bombalar değil Alp oldu.Alp Pehlivan bu Gece Galatasaray icin uzun olacak demiştiDediği bombalar patladı mi
Baktim simdi bjk Texeira'yi almis. Godin ile de gorusuyorlar. Bizim tam da ihtiyacimiz oldugu tipte isimler. Talisca yerine Texeira, Pepe yerine Godin. Guzel hamleler. Defansif lider diyoruz, cikan isimler Tanganga falan... Cicaldau ve Morutan bence dogru isimler degiller ancak biri artik oyuncumuz desteklemek duser bie.. Yaniltin beni ne olursunuz![]()
kadro harika ama kerem cidden siritmiş duzelt lutfenAlışkanlık olmuş renktaş, yabancı sınırı yüzünden
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
texeira yıllık 3.25
godin 2.5-3 arası bir maliyete gelecek
bizim bu maaşları verme imkanımız yok artık