Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki hafta ben bir oyuncu bekliyorum Ama Daha sonra beklemeye gececegiz cünkü göndermemiz gereken oyuncular var

Zaten burak elmas ilk etapta 5-6 transfer düsünüyoruz demisti

Cicaldau,van Aanholt,Boey,Berkan ve büyük ihtimal bu hafta bir oyuncu daha

Umarim Feghouli,Falcao ve Diagne’yi bir sekilde yollariz
Muhtemelen Morutan olur ekstra Gedsondan haber gelirse Harroui olur Kaan, Halil ve yerli kaleci için bekleyişe geçeriz

IMG_20210801_015106.webp

Kayseri'de Lung'da var bence değerini verirsek satarlar onun eksikliğini hissetmezler fener ve beşiktaş da yerli kaleci var onlar ilgileneceğini sanmıyorum bu sene aldık aldık seneye imkanı yok alamayız
bende cok isterim ordaki mesajim zaten aslinda berna hanimin gsyi sevmemesi uzerineydi , bizim verecegimiz paraya avrupaya satar bize yine vermez oyle bir hissiyat var Galatasari hic sevmiyor her mactan sonra konusmalarindan anliyabilirsin. Bir macta sportif direktorlari gs hakkiyla kazandi demisti ama berna hanim hakemi ve gsyi suclamisti o macta bile.

Sag cizgiye berghuis gibi oyun akli ust düzey olan bir oyuncu gelseydi nokta atisi olurdu

Kesinlikle o tarz bir oyuncuya ihtiyacimiz var,Feghouli diyecegim ama yürüyecek hali yok ne yazik ki

İyi geceler renkdaşlar. Rezil gündemde bir iyi haber alayım diye nöbete koştum. Moru uygun fiyata geldi mi?

Romanya milli takımında bile oynamayan oyuncuya 6-7 milyon euro verip alacağız bu nasıl iş?

Fatih Terim'e transferleri bırakmamak lazım Oyuncunun iyisinden anlamıyor ya da başka işler var iyi niyetli düşünmek istiyorum.

Benjamin Tetteh devre arasında 10 milyon euro verdirip aldıracaktı.

Malatyaspor 1.5 sezon sonra 600 bin euroya kiraladı.Sonrada 2 milyon euroya transfer etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt