Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romanya milli takımında bile oynamayan oyuncuya 6-7 milyon euro verip alacağız bu nasıl iş?

Fatih Terim'e transferleri bırakmamak lazım Oyuncunun iyisinden anlamıyor ya da başka işler var iyi niyetli düşünmek istiyorum.

Benjamin Tetteh devre arasında 10 milyon euro verdirip aldıracaktı.

Malatyaspor 1.5 sezon sonra 600 bin euroya kiraladı.Sonrada 2 milyon euroya transfer etti.
Alt kategorilerde 22 maçı var cocugun. A takımda da süre alır yavaştan.

bu morutanda laz burnu var işkillendim

Alt kategorilerde 22 maçı var cocugun. A takımda da süre alır yavaştan.
Anladım da reis morutan 22 yaşında yaşı öyle çok genç bir oyuncu değil.Bahsettiğin takım Romanya milli takımı fifa sıralamasında 43. sırada seviyesi belli.Morutan 22 yaşına gelmesine rağmen a takıma çıkamamış.Birden önümüze geliyor bahsedilen rakamlar oyuncunun maaşı menajeri falan filan 14-15 milyon eurolara gelecek bize maliyeti.Kulüp böyle bir külfetin altına girecekse biraz daha garanti bir isme yönelmeli.Bugün morutan gündemimizde olmayıp Ptt 1.lig ya da herhangi bir süper lig takımına transfer olsa kimse umursamazdı.

IMG_20210801_014515.webp

Smirk_Face_Emoji_1024x1024.webp

euro daha fazla artmaz umarim yoksa bu bonservisler bir tarafimiza girer
Renktaş açıkçası Euro ve Dolar bence daha da artacak.

Bir açıdan genç oyuncu almamız çok iyi, ileride yurt dışına satarız ama mutlaka fazla maaş alanlar gitmeliler. Ne koparsak kar.

Bu diğer kulüpler ne yapacak ona şaşırıyorum.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Renktaş açıkçası Euro ve Dolar bence daha da artacak.

Bir açıdan genç oyuncu almamız çok iyi, ileride yurt dışına satarız ama mutlaka fazla maaş alanlar gitmeleri. Ne koparsa kar.

Bu diğer kulüpler ne yapacak ona şaşırıyorum.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
falcao, feghouli ve babel gibi adamlar gittikten sonra asla 3m euro maas bandinin ustune cikmamak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt