Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azından fener ve bjk almadı, bu açıdan iyi benim için.
Aytaç mı :crushed::crushed:Kuşkularım var reis direkt Taylanı veya Aytaçı keser diyemiyorum 4 m euro da iyi para açıkçası beklentileri karşılayabilir mi göreceğiz
Büyük organizasyondan ziyade yeteneğin önemli olduğuna inananlardanım bu tarz oyunculardan birini tuttursak yeter bizeÜstad shaqiri muhabbetini iyi hatırlıyorum çok heyecanlanmıştım (forumdaki ortamı bilemiyorum üye değildim )..Morutandaki hissiyattan kesinlikle daha farklıydı kendi adıma .. O dönem dediğin gibi epey sükse yapmıştı shaqiri morutanin kendini gösterdiği tek bir büyük organizasyon olmadığı için çoğumuz tedirginiz bu konuda..
Shaqiri 2 sene bir şey yapamadı o günden sonra, Stoke'ta biraz kendine geldi işte.Üstad shaqiri muhabbetini iyi hatırlıyorum çok heyecanlanmıştım (forumdaki ortamı bilemiyorum üye değildim )..Morutandaki hissiyattan kesinlikle daha farklıydı kendi adıma .. O dönem dediğin gibi epey sükse yapmıştı shaqiri morutanin kendini gösterdiği tek bir büyük organizasyon olmadığı için çoğumuz tedirginiz bu konuda..
Sen inanıyosan sıkıntı yok reyzBüyük organizasyondan ziyade yeteneğin önemli olduğuna inananlardanım bu tarz oyunculardan birini tuttursak yeter bize
Evet? Bonservissiz, Berkanın yaşlarındayken Aytaçın potansiyeli daha yüksekti beklenen patlamayı bizde yapabilir. mental eksikliklerini halletmesi lazımAytaç mı :crushed::crushed:
6 7 milyon euro gibi rakamın olması gerektiğine inanıyorum aynı ciceldau gibi bu şartlar da olursa maaşı az olacağı icin maliyeti de iyi olur hayırlısı olsunSen inanıyosan sıkıntı yok reyz
Büyük organizasyondan ziyade yeteneğin önemli olduğuna inananlardanım bu tarz oyunculardan birini tuttursak yeter bize
Ben 6 7 milyon euro ya olumluyum zaten ancak kimi alırsak alalım ya maaşa 2 milyon euro gibi rakamlar verilecek ya bonservise sonucta bir oyuncunun maliyeti 13 14 milyon euro dan aşağı değilMaliyete de bakmak lazım shaqiriye 10-11 verirken euro kaçtı şimdi kaç bizim için bu tarz transferler çok zorlaştı tek atımlık kurşunumuz var .Onun kadar sükse yapamamış bir adama yetenekli de olsa benzer paralar vermek bana mantıklı gelmiyor 7 ye falan bitecek olsa daha olumlu düşünürüm..Becali iti ısrarla 10 deyip duruyor bakalım ne olacak ?
Böyle modern bir yönetim demode bir teknik adamla çalışıyor ise muhtemelen alacaktır.Sonuçta teknik adamın basına açık beyanı var!Steaua Bükreş başkanının varoş pazarlama stratejisi yüzünden muhtemelen almayacaklar Morutan'ı. Yeni yönetim bu stratejideki bir adamdan oyuncu almaz gibi.