Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad shaqiri muhabbetini iyi hatırlıyorum çok heyecanlanmıştım (forumdaki ortamı bilemiyorum üye değildim )..Morutandaki hissiyattan kesinlikle daha farklıydı kendi adıma .. O dönem dediğin gibi epey sükse yapmıştı shaqiri morutanin kendini gösterdiği tek bir büyük organizasyon olmadığı için çoğumuz tedirginiz bu konuda..
Büyük organizasyondan ziyade yeteneğin önemli olduğuna inananlardanım bu tarz oyunculardan birini tuttursak yeter bize

Steaua Bükreş başkanının varoş pazarlama stratejisi yüzünden muhtemelen almayacaklar Morutan'ı. Yeni yönetim bu stratejideki bir adamdan oyuncu almaz gibi.

Üstad shaqiri muhabbetini iyi hatırlıyorum çok heyecanlanmıştım (forumdaki ortamı bilemiyorum üye değildim )..Morutandaki hissiyattan kesinlikle daha farklıydı kendi adıma .. O dönem dediğin gibi epey sükse yapmıştı shaqiri morutanin kendini gösterdiği tek bir büyük organizasyon olmadığı için çoğumuz tedirginiz bu konuda..
Shaqiri 2 sene bir şey yapamadı o günden sonra, Stoke'ta biraz kendine geldi işte.

Ama tepkiler benzerdi, Manu maçları vardı bir işte ama Basel iyi takımdı.

FCSB hakkındaki görüşümü belirtmiştim, iyi yetenekleri var ama sistemsiz bir takımlar, kimin naptığı belli değil.

Morutan da geçen seneye göre hazır değil durumda şu an burada mevzu yapabilecekleri, potansiyeli çok yüksek.

Büyük organizasyondan ziyade yeteneğin önemli olduğuna inananlardanım bu tarz oyunculardan birini tuttursak yeter bize

Maliyete de bakmak lazım shaqiriye 10-11 verirken euro kaçtı şimdi kaç bizim için bu tarz transferler çok zorlaştı tek atımlık kurşunumuz var .Onun kadar sükse yapamamış bir adama yetenekli de olsa benzer paralar vermek bana mantıklı gelmiyor 7 ye falan bitecek olsa daha olumlu düşünürüm..Becali iti ısrarla 10 deyip duruyor bakalım ne olacak ?

Bekali geceleri açıklama yapmıyor mu? bakalım bugün ne yumurtlayacak.

Maliyete de bakmak lazım shaqiriye 10-11 verirken euro kaçtı şimdi kaç bizim için bu tarz transferler çok zorlaştı tek atımlık kurşunumuz var .Onun kadar sükse yapamamış bir adama yetenekli de olsa benzer paralar vermek bana mantıklı gelmiyor 7 ye falan bitecek olsa daha olumlu düşünürüm..Becali iti ısrarla 10 deyip duruyor bakalım ne olacak ?
Ben 6 7 milyon euro ya olumluyum zaten ancak kimi alırsak alalım ya maaşa 2 milyon euro gibi rakamlar verilecek ya bonservise sonucta bir oyuncunun maliyeti 13 14 milyon euro dan aşağı değil

Avrupa takımlarıni başarılı yapan etken verdikleri bonservis ödeme gücü değil verdikleri az maaş ajax psv anderlect lyon shaktar hiç biri bizim kadar maaş vermez bir oyuncuya ilk basta yapmamız değiştirmemiz gereken şey verilen maas

Steaua Bükreş başkanının varoş pazarlama stratejisi yüzünden muhtemelen almayacaklar Morutan'ı. Yeni yönetim bu stratejideki bir adamdan oyuncu almaz gibi.
Böyle modern bir yönetim demode bir teknik adamla çalışıyor ise muhtemelen alacaktır.Sonuçta teknik adamın basına açık beyanı var!

E7pRL-4XEAAyyxv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt