Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.836
- 40.590
- 3.413
Öyleyiz. Artik 20 sene önceki gs yok. Bazilarimiz hala o seviyede oldugumuzu saniyor ama malesef..Demek ki biz dusuk seviyeyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyleyiz. Artik 20 sene önceki gs yok. Bazilarimiz hala o seviyede oldugumuzu saniyor ama malesef..Demek ki biz dusuk seviyeyiz.
Herşeyden önce romanya milli takımında banko oynayan oyuncu yaşı 24 Avrupa nin istemediği oyuncuları almak daha mantıklı geliyor insanlara fırsat transferi dedikleri takımında forma bulamayan performansi düşük ama maaşı yüksek oyuncu istiyorlar maaş seviyesi Falcao feghouli gittikten sonra 20 milyon euro lara düşecek bu da kabul edilebilir rakamlar ve oyuncu satma ihtimalin daha yükseklere çıkacak beğenmedikleri onyekuru 5 milyon euro ya olympiakosa gitti biz almış olsak hiç bir türlü zarar etmezdik genc oyuncudan zarar gelmezYeni transfer ettigin hic oynamamis adama cop demek acikca art niyettir arkadas bu adam senin takiminin topcusu yatirim yapmissin genc oyuncu hocan istemis scout senelerce izlemis gelip buraya cop demek
Kotu oynayip takimin elinde patlamasi hoslarinami gidiyor anlamiyorum bir insan kendi takiminin basarisini neden istemez anlamakta zorluk cekiyorum idrak yollarim tikandi
Bosver gelmesin. Herifin isminden sogudumçok kibarsın knk
Arkadasim bende terimi sevmiyorum gitsin istiyorum agirda elestiriyorum ama terim bu takimin basinda ise yapacak birsey yok bu dakikadan itibaren sezon baslar destek oluruz basarisiz olur yine elestiririz burda karistirdigimiz bir sey varFatih terime sövebilmek için sanırım
10 tane şey sallıyorlar (hepsi negatif oluyor tabii ki), 1 tanesi tutarsa gelip burada ben demiştim diye arka arkaya 50 tane mesaj yazıyorlar. Hastalıklı insan çok.Cicanın kötü çıkması için dua ettiğinden eminim ama kanıtlayamam
Sanki iyi iş yapacak gibi öyle hissiyatim varCicanın kötü çıkması için dua ettiğinden eminim ama kanıtlayamam
Aktif mi arıyorsun?Beyler, en aktif burası diye yazıyorum.
Sinop'ta ya da Bartın'da yaşayan varsa PM atarsa çok memnun olurum.
:red:Aktif mi arıyorsun?
Ne arıyor ki renktas aklım karistiAktif mi arıyorsun?
Üye üyeNe arıyor ki renktas
Neden borç olsun ki. Maliyetli oyuncuların sözleşmeleri önümüzdeki sezon sonu bitiyor. %48 maaş ödemesinin büyük kısmı boşa çıkacak yani.Cicaldu . 6,5 milyon verdik zaten, umarım Morutan kazığını da yemeğiz. Terim’in sezon ortasında dünyanın borcu ve çöpünü bırakarak kaçacağı bir sezon olmaz umarım.
Fark etmez renktaşım, şehir hakkında bilgi almak istiyorum üni tercihi için. Yani orayı az çok bilen biri de olur.Aktif mi arıyorsun?
Inşallah güzel bir yere girersin kardesimFark etmez renktaşım, şehir hakkında bilgi almak istiyorum üni tercihi için. Yani orayı az çok bilen biri de olur.