Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni transfer ettigin hic oynamamis adama cop demek acikca art niyettir arkadas bu adam senin takiminin topcusu yatirim yapmissin genc oyuncu hocan istemis scout senelerce izlemis gelip buraya cop demek

Kotu oynayip takimin elinde patlamasi hoslarinami gidiyor anlamiyorum bir insan kendi takiminin basarisini neden istemez anlamakta zorluk cekiyorum idrak yollarim tikandi
Herşeyden önce romanya milli takımında banko oynayan oyuncu yaşı 24 Avrupa nin istemediği oyuncuları almak daha mantıklı geliyor insanlara fırsat transferi dedikleri takımında forma bulamayan performansi düşük ama maaşı yüksek oyuncu istiyorlar maaş seviyesi Falcao feghouli gittikten sonra 20 milyon euro lara düşecek bu da kabul edilebilir rakamlar ve oyuncu satma ihtimalin daha yükseklere çıkacak beğenmedikleri onyekuru 5 milyon euro ya olympiakosa gitti biz almış olsak hiç bir türlü zarar etmezdik genc oyuncudan zarar gelmez

Beyler, en aktif burası diye buraya yazıyorum.
Sinop'ta ya da Bartın'da yaşayan varsa PM atarsa çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Fatih terime sövebilmek için sanırım
Arkadasim bende terimi sevmiyorum gitsin istiyorum agirda elestiriyorum ama terim bu takimin basinda ise yapacak birsey yok bu dakikadan itibaren sezon baslar destek oluruz basarisiz olur yine elestiririz burda karistirdigimiz bir sey var

Soz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattir

Halil ümit milli takımda oynuyordu geçen sene kiralamasak hiç kimse tanımayacak ve euro 2020 de aday kadroda olmayacak di gedson da aldıran hocaydi Mostafa Mohammed de hoca zamanında geldi hocayi eleştirmek için elestirmeyelim hatasını eleştirelim ama genç oyunculardan zararımız olduğunu düşünmuyorum

Cicanın kötü çıkması için dua ettiğinden eminim ama kanıtlayamam
10 tane şey sallıyorlar (hepsi negatif oluyor tabii ki), 1 tanesi tutarsa gelip burada ben demiştim diye arka arkaya 50 tane mesaj yazıyorlar. Hastalıklı insan çok.

Cicaldu . 6,5 milyon verdik zaten, umarım Morutan kazığını da yemeğiz. Terim’in sezon ortasında dünyanın borcu ve çöpünü bırakarak kaçacağı bir sezon olmaz umarım.
Neden borç olsun ki. Maliyetli oyuncuların sözleşmeleri önümüzdeki sezon sonu bitiyor. %48 maaş ödemesinin büyük kısmı boşa çıkacak yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt