Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlgiye ihtiyaç duysam forumdan mı medet umarım? Bu adamı sevmiyorum ve 2.5 almasını da kabullenemiyorum. Yabancı kuralı varken de bu adamın kalede olmasını istemiyorum.
2.5 almasını kabullenmiyorsun olabilir yabancı kuralı da olabilir sevmeme nedenini anlamadım yıllarca hizmet vermiş başarıyla bu kaleci bize ki bende yakın dusuncedeyim yenilenme kalede gerektiğini düşünüyorum ama oyuncularımızı kovar gibi gönderme ya da muslera yi sevmemeni anlayamadım renkdas

İlgiye ihtiyaç duysam forumdan mı medet umarım? Bu adamı sevmiyorum ve 2.5 almasını da kabullenemiyorum. Yabancı kuralı varken de bu adamın kalede olmasını istemiyorum.
Belhanda bunun yaptiginin 10 da birini yapmıyordu bu 4 milyon euro alıyordu onu seviyordun

Ha psv maçında beni çıldırttı. Iyi bir yerli kaleci olması lazım yanında bu sınırda varken

Belhanda bunun yaptiginin 10 da birini yapmıyordu bu 4 milyon euro alıyordu onu seviyordun

Ha psv maçında beni çıldırttı. Iyi bir yerli kaleci olması lazım yanında bu sınırda varken
Benim için önce kulüp daha sonra oyuncular gelir. Belhanda'nın alması gereken max. maaş 2 olmalıydı. 4 Verilmesini falan asla kabul etmiyordum zaten.

14-15 sezonunda payı çok büyük ancak 18 ve 19 sezonlarında Muslera'nın katkısı "benim gözümde" yok.
Gözümde yok diyorsun da mesela 2015 de en az gol yiyen 4.kaleci iken 2018 ve 2019 da en az gol yiyen ligde 2.kaleci olmuş hücum oynadığımız düşünülürse gayet başarılı olmuş ben sizin düşüncenizi anlıyorum kısmen hak da veriyorum ama kovulması gibi lafları da hak ettiğini düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt