Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ADS Belhanda’nın kankası Feghouli’yi neden düşünmüyor acaba? İkisi birlikte yine bir sinerji yakalayabilirler

Gözümde yok diyorsun da mesela 2015 de en az gol yiyen 4.kaleci iken 2018 ve 2019 da en az gol yiyen ligde 2.kaleci olmuş hücum oynadığımız düşünülürse gayet başarılı olmuş ben sizin düşüncenizi anlıyorum kısmen hak da veriyorum ama kovulması gibi lafları da hak ettiğini düşünmüyorum
Üstat kovulması zaten yanlış her oyuncumuz için yanlış orada biraz abarttım haklısınız ancak bu adamın bu sene ne yapıp ne edilip "teşekkür edilip" gönderilmesi gerekiyor.

İnternetten ufak bir araştırma yaptım 17-18 sezonunda 6.76 ile oynarken
18-19 Sezonunda 6.93 gibi bir ortalama ile oynamış.

Şu son 2 maçtır da 5.0 ve 6.2 gibi bir rating ortaya koymuş.

Şimdi bu adamın aldığı maaş ile gösterdiği/sunduğu performans ne kadar iyi? Biz artık bu kadar maaşı verebilecek kulüp değiliz. 3 Senede 75-80 Milyon TL bu adama vereceğimize risk alıp yerli bir kaleci kaleye monte etmemiz gerekiyor. Bu adamın bu yüzden gitmesini istiyorum.

En basiti 18-19 şampiyonluğu. Forvetsiz, hocasız, bi ton krizin ortasında şampiyon olduysa o takım şampiyon olduysa Muslera'nın payını vermen lazım. En basiti bu.
Muslera'nın 18-19 şampiyonluğunda payı olduğunu zerre düşünmüyorum. 14-15 sezonundan sonra hiçbir payı yok benim gözümde. O sezon için de eline, emeklerine sağlık.

Gs sitesinden yuksek maliyeti nedeninden dolayi morutan transferinden vaz gectik aciklamasi bekliyorum. Becali binesi de alsin morutani kina gecesi yapsin

Muslera'nın 18-19 şampiyonluğunda payı olduğunu zerre düşünmüyorum. 14-15 sezonundan sonra hiçbir payı yok benim gözümde. O sezon için de eline, emeklerine sağlık.
O senin gözün Can. Maçları tekrar izle istersen. Kurtardığı her şut bir emektir.

Üstat kovulması zaten yanlış her oyuncumuz için yanlış orada biraz abarttım haklısınız ancak bu adamın bu sene ne yapıp ne edilip "teşekkür edilip" gönderilmesi gerekiyor.

İnternetten ufak bir araştırma yaptım 17-18 sezonunda 6.76 ile oynarken
18-19 Sezonunda 6.93 gibi bir ortalama ile oynamış.

Şu son 2 maçtır da 5.0 ve 6.2 gibi bir rating ortaya koymuş.

Şimdi bu adamın aldığı maaş ile gösterdiği/sunduğu performans ne kadar iyi? Biz artık bu kadar maaşı verebilecek kulüp değiliz. 3 Senede 75-80 Milyon TL bu adama vereceğimize risk alıp yerli bir kaleci kaleye monte etmemiz gerekiyor. Bu adamın bu yüzden gitmesini istiyorum.
Mali konuda bende profesyonel olunması gorusundeyim herşeyden önce muslera illa ki gidecek yaşı da düşünülürse şimdiden ona hem rekabet edebileceği hem onu kesebilecek kalite de genç bir kalecinin alınması gorusundeyim herşeyden önce gittiğinde problem yaşarız

pereyra nazımı beğenmiyormuş. dün hazırlık macı kadrosuna almamış
Pereira' yı fazla hafife alanlar var, ben katılmıyorum. FB daha iyisini bulamazdı mevcut şartlarda. Adam futbolcudan anlıyor, Nazım her bakımdan yetersiz bir futbolcu...

Takimin heryeri tamam milletin isi gucu muslera olmus yok irfancanmis yok oymus buymus adam iki mac kotu oynadi milletin diline dustu biri musilaj yazar biri baska birsey der ulan bu adamin anitini dikmek lazim anitini muslera futbolu birakana kadar orda kalsin isterse yabanci sayisi 1 e dussun o yabanci musleradir laf eden nankordur

Marcus Edwards için ne kadar istiyorlardı? Morutan için 10 konuşuluyorsa yönelebileceğimiz bir isim. Benzer rakamlara biter sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt