Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.350
- 7.203
- 2.358
Muslera yerine İrfan Can çok iyi olurdu. Bizim şimdiden İrfan Can’ı alıp tekrardan Göztepe’ye kiralamamız gerekiyor. Bir aksilik olmasa büyük kaleci olacak gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En basiti 18-19 şampiyonluğu. Forvetsiz, hocasız, bi ton krizin ortasında şampiyon olduysa o takım şampiyon olduysa Muslera'nın payını vermen lazım. En basiti bu.Hangi şampiyonlukta mesela?
Bu o değilBerke gelsin kardeşine sahip ciksin
Aynı familyadan Belhanda familyasıBu o değil
Üstat kovulması zaten yanlış her oyuncumuz için yanlış orada biraz abarttım haklısınız ancak bu adamın bu sene ne yapıp ne edilip "teşekkür edilip" gönderilmesi gerekiyor.Gözümde yok diyorsun da mesela 2015 de en az gol yiyen 4.kaleci iken 2018 ve 2019 da en az gol yiyen ligde 2.kaleci olmuş hücum oynadığımız düşünülürse gayet başarılı olmuş ben sizin düşüncenizi anlıyorum kısmen hak da veriyorum ama kovulması gibi lafları da hak ettiğini düşünmüyorum
Kaynaksız sallamak forum yöneticilerine serbestGelmezse ban yiyeceksin umutlandırdın.
Muslera'nın 18-19 şampiyonluğunda payı olduğunu zerre düşünmüyorum. 14-15 sezonundan sonra hiçbir payı yok benim gözümde. O sezon için de eline, emeklerine sağlık.En basiti 18-19 şampiyonluğu. Forvetsiz, hocasız, bi ton krizin ortasında şampiyon olduysa o takım şampiyon olduysa Muslera'nın payını vermen lazım. En basiti bu.
O senin gözün Can. Maçları tekrar izle istersen. Kurtardığı her şut bir emektir.Muslera'nın 18-19 şampiyonluğunda payı olduğunu zerre düşünmüyorum. 14-15 sezonundan sonra hiçbir payı yok benim gözümde. O sezon için de eline, emeklerine sağlık.
Mali konuda bende profesyonel olunması gorusundeyim herşeyden önce muslera illa ki gidecek yaşı da düşünülürse şimdiden ona hem rekabet edebileceği hem onu kesebilecek kalite de genç bir kalecinin alınması gorusundeyim herşeyden önce gittiğinde problem yaşarızÜstat kovulması zaten yanlış her oyuncumuz için yanlış orada biraz abarttım haklısınız ancak bu adamın bu sene ne yapıp ne edilip "teşekkür edilip" gönderilmesi gerekiyor.
İnternetten ufak bir araştırma yaptım 17-18 sezonunda 6.76 ile oynarken
18-19 Sezonunda 6.93 gibi bir ortalama ile oynamış.
Şu son 2 maçtır da 5.0 ve 6.2 gibi bir rating ortaya koymuş.
Şimdi bu adamın aldığı maaş ile gösterdiği/sunduğu performans ne kadar iyi? Biz artık bu kadar maaşı verebilecek kulüp değiliz. 3 Senede 75-80 Milyon TL bu adama vereceğimize risk alıp yerli bir kaleci kaleye monte etmemiz gerekiyor. Bu adamın bu yüzden gitmesini istiyorum.
geçen sezonda sakat olmasaydı yine şampiyonduk...hemde açık ara2015 2018 2019 kalecisiz mi şampiyon olduk
Görüşlerinize saygım var ancak artık kalede değişim şart.O senin gözün Can. Maçları tekrar izle istersen. Kurtardığı her şut bir emektir.
Pereira' yı fazla hafife alanlar var, ben katılmıyorum. FB daha iyisini bulamazdı mevcut şartlarda. Adam futbolcudan anlıyor, Nazım her bakımdan yetersiz bir futbolcu...pereyra nazımı beğenmiyormuş. dün hazırlık macı kadrosuna almamış
Açık ara olamazdık da şampiyon olurduk bende aynı gorusteyim bu da yedeğini bulamamamin sıkıntısı işte yedekleyecek hatta onu kesebilecek düzeyde genç bir kaleciye yatırım yapmamız lazım.geçen sezonda sakat olmasaydı yine şampiyonduk...hemde açık ara
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi