Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelişkin orta saha meziyetleri, pas alışverileri, oyun zekaları bakımından demek istedim...

BŞ hem de nasıl zorluk çıkarır. Göksel' in Mevlüt-İCK transferlerindeki yavşak tutumlarını unutmuş olamazsın. Antep' e vermediler, oynatmayı düşünüyorlar zaten...
Abi bende o yavşak tutumlarından vazgeçmişlerdir herhalde diyordum.

Ne oldu Terim? Muhammedi de mi beğenmemeye başladın şimdi birde forvet mi isteyeceksin??
Takımın geri kalanının yetersizliği, taktik vs tamam, onları hesaba katıyorum ama Mostafamız bundan çok daha iyi oynayabilmeli yine de. Eski tip, ceza sahasında bekleyip pozisyon kovalayan santrfor profili çiziyor; kendisine servis yapılamayınca kaybolup gidiyor. Pas oyununa katkısı, tercihleri falan net yetersiz...Mesela şu an Sörloth' a çıktığı gibi bir talibi çıksa da birkaç milyon karla elden çıkarma imkanı oluşsa, değerlendirilmesini tercih ederim şahsen...

Takımın geri kalanının yetersizliği, taktik vs tamam, onları hesaba katıyorum ama Mostafamız bundan çok daha iyi oynayabilmeli yine de. Eski tip, ceza sahasında bekleyip pozisyon kovalayan santrfor profili çiziyor; kendisine servis yapılamayınca kaybolup gidiyor. Pas oyununa katkısı, tercihleri falan net yetersiz...Mesela şu an Sörloth' a çıktığı gibi bir talibi çıksa da birkaç milyon karla elden çıkarma imkanı oluşsa, değerlendirilmesini tercih ederim şahsen...
Yalnız bu adam geri baya geliyor. Psv 2. maçında baya koştu geriye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt