- 1 Ocak 2011
- 15.447
- 10.462
- 1.838
Forum ölu ölü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum ölu ölü
Abi bende o yavşak tutumlarından vazgeçmişlerdir herhalde diyordum.Gelişkin orta saha meziyetleri, pas alışverileri, oyun zekaları bakımından demek istedim...
BŞ hem de nasıl zorluk çıkarır. Göksel' in Mevlüt-İCK transferlerindeki yavşak tutumlarını unutmuş olamazsın. Antep' e vermediler, oynatmayı düşünüyorlar zaten...
iyiki terim vaftiz babasıydı morutanın dememişlermorutanı 17 yaşında izleme olayı şov geldi biraz hoca o zamanlar takımın başında bile değildi
morutanı 17 yaşında izleme olayı şov geldi biraz hoca o zamanlar takımın başında bile değildi
Takımın başında olduğu dönem düşünse yeterli.demek ki hoca takimin basinda olmadigi dönemler bile sadece GALATASARAYi düsünüyor
Morg gibi
Fatih Terim: "Muslera'dan sonra kaleyi Okan Kocuk'a emanet edeceğiz. Oynaması için Giresunspor'a kiralık verdik."
Sen kullanacaksin senFatih Terim: "Mostafa Mohamed için opsiyonu 21 Temmuz 2022'ye kadar kullanabiliriz. Opsiyonu kullanıp kullanmayacağımızı Mohamed belirleyecek."
Haber gelmiyor kap'tannnNaptık kapadık mı transferi haber gelmiyor daha
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takımın geri kalanının yetersizliği, taktik vs tamam, onları hesaba katıyorum ama Mostafamız bundan çok daha iyi oynayabilmeli yine de. Eski tip, ceza sahasında bekleyip pozisyon kovalayan santrfor profili çiziyor; kendisine servis yapılamayınca kaybolup gidiyor. Pas oyununa katkısı, tercihleri falan net yetersiz...Mesela şu an Sörloth' a çıktığı gibi bir talibi çıksa da birkaç milyon karla elden çıkarma imkanı oluşsa, değerlendirilmesini tercih ederim şahsen...Ne oldu Terim? Muhammedi de mi beğenmemeye başladın şimdi birde forvet mi isteyeceksin??
Hep bu morutan yuzunden umarim gelmez o cicuga o kadar para verirsek diger yerlere transferler zor gelirMorg gibi
Yalnız bu adam geri baya geliyor. Psv 2. maçında baya koştu geriyeTakımın geri kalanının yetersizliği, taktik vs tamam, onları hesaba katıyorum ama Mostafamız bundan çok daha iyi oynayabilmeli yine de. Eski tip, ceza sahasında bekleyip pozisyon kovalayan santrfor profili çiziyor; kendisine servis yapılamayınca kaybolup gidiyor. Pas oyununa katkısı, tercihleri falan net yetersiz...Mesela şu an Sörloth' a çıktığı gibi bir talibi çıksa da birkaç milyon karla elden çıkarma imkanı oluşsa, değerlendirilmesini tercih ederim şahsen...
Nerde transferler 1 2 transfer bekliyirdun. 19.05 temi aciklanacakGedson gelsin artık