Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam umarım bu seneyi de topçuları mundar etmez.Mohammed konusunda tedirgin olmamak elde değil...Adam ilk geldiği zamanlarda tank gibi herifti ve şov yapıyordu.Sonrasında ne olduysa sıvamaya başladı.
Psv macinda,Eskisi gibi aldi verdi vurdu kafayi bi tek gol atamadi.Tam hazirda degil adam.

PSV maçın sonrası 2-3 isim transfer edilmiyecektiler ?!?!

Hani 2-3 günlük Uefa İsim Yazma limiti vardı? Terim olumlu konuşuyordu...

Herhalde Mağlubiyet bekliyoruz hamle yapmak için.

Aga biz bu Barisa neden bu kadsr Guveniyoruz herkes Kerem gibi cikacak saniyor.Kerem bile tam tuttu diyemeyiz.Kanatlarimiz cok kotu durumda suan.Nasil diyorlar sayisal olarak cok gorunuyor ama nitelik olarak tiraş
Güvenmiyorsan diğer takımlarda genç görüp izleyince alem oynatıp kazanıyor diye de hayıflanmayacaksın.

Gecen mac insanlar Muslerayi Elestiriyor diye.Bazi arkadalar ozellikle Ft dusmanlari bu adam bizim efsanemiz nasil elestirirsiniz gibi salak sacma yorumlar yapiyorlardi.Kendileri Klubun en buyuk efsanesi Fatih Terimi sabah aksam elstirirken bisey yok ,ama Millet Muslera bizi yakti deyince auff yok oyle dava .

Fatih Terim: “Hauge, o da bizim portföyümüzdeydi. Moder, Polonya’da yakaladığımız oyunculardan biri. Onu çok istedik. Sonra milli takımda oynadı değeri birden arttı. Brighton 11 milyon Euro verdi. 11 milyon verdi ve ocak ayında oyuncuyu kulübe bıraktı. Bakın, Brighton. Diğerlerine gelmiyorum. Rekabet ortamını anlatmak istedim. Bunlarla rekabet ediyorsunuz. Bunlardan biz çok buluyoruz.”

Hoca Cicaldau’yu Barella gibi kullanmak istiyorum demiş.
Taylan'dan Jorginho, Berkan'dan da Locatelli beklemiyoruzdur inş.

City sevdasına Akbaba alınmıştı zamanında, sola da Alioski'yi alıyorduk az kalsın aynı sevdadan.

Gecen mac insanlar Muslerayi Elestiriyor diye.Bazi arkadalar ozellikle Ft dusmanlari bu adam bizim efsanemiz nasil elestirirsiniz gibi salak sacma yorumlar yapiyorlardi.Kendileri Klubun en buyuk efsanesi Fatih Terimi sabah aksam elstirirken bisey yok ,ama Millet Muslera bizi yakti deyince auff yok oyle dava .
.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt