Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.598
- 13.790
- 1.998
10 kere morutan8 milyon paranız var. Morutan mı Halil mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 kere morutan8 milyon paranız var. Morutan mı Halil mi ?
seks orucuna girersek bu sezon şampiyonuzBecali: "Benim oyuncularım kız arkadaşlarıyla çok sık sevişiyor. Bu yüzden son haftalarda iyi futbol oynayamıyoruz. Ancak lider Cluj'a bakın. Onların futbolcuları haftada 1 kez sevişiyor. Böylelikle Cluj futbolcularının performansları daha üst düzeyde oluyor."
8 milyon vermedim ki 4.5a bağladım 3.5 ile de harrouiyi aldım.Halil ve 8 milyon![]()
2 sinede o parayi şu an vermem8 milyon paranız var. Morutan mı Halil mi ?
En iyi yerli forvet olan Halil'den bahsediyoruz değil mi?Millet twente gibi bi takimda tutunamiyan halilden medet ummaya baslamis. Ne hallere dustuk
Falcao ve Feg kolay kolay oynamaz bu sezon, oynamadan da kontrat alamazlar gelecek sezon. Feg'in 4 sene daha oynarı var, Araplardan kontrat alır isterse.Herkes falcao feg babel cagne giderse transfer gelir diyorda. Bu 4luden bi giderse cagne gider. Diger 3un 1 sene sözlesmesi kalmis zaten bizdeki parayi da baska bi yerde alamazlar. Anlasip fesh etmezsen gönderemezsin. Bu sartlarda pek transfer beklemiyorum. Bi sag acik bir orta saha belki bir de stoper gelir, onlarda dönem sonuna dogru gelir. Lige eldeki kadroyla girecez buyuk ihtimalle. Insallah fazla puan kaybetmeyiz
Nesi agresif o yazdığımınAdmirim seni aşırı agresif gördüm.
Becali: "Benim oyuncularım kız arkadaşlarıyla çok sık sevişiyor. Bu yüzden son haftalarda iyi futbol oynayamıyoruz. Ancak lider Cluj'a bakın. Onların futbolcuları haftada 1 kez sevişiyor. Böylelikle Cluj futbolcularının performansları daha üst düzeyde oluyor."
Senin beğeneceğin oyuncunun başkanı böyle sapık olur zaten.Becali: "Benim oyuncularım kız arkadaşlarıyla çok sık sevişiyor. Bu yüzden son haftalarda iyi futbol oynayamıyoruz. Ancak lider Cluj'a bakın. Onların futbolcuları haftada 1 kez sevişiyor. Böylelikle Cluj futbolcularının performansları daha üst düzeyde oluyor."

Milleti mi rontgenliyor bu sapık becaliBecali: "Benim oyuncularım kız arkadaşlarıyla çok sık sevişiyor. Bu yüzden son haftalarda iyi futbol oynayamıyoruz. Ancak lider Cluj'a bakın. Onların futbolcuları haftada 1 kez sevişiyor. Böylelikle Cluj futbolcularının performansları daha üst düzeyde oluyor."
Taylan Berkan Cicaldao ortasahası ile çok zorlanacağız. Bu ortasaha nasıl oyun kuracak merak içindeyim. Cicaldao iyi çıkmazsa hapı yuttuk ki iyi çıksada yetmez. Ortasaha Gedson olmasa bile çok net birini almamız lazım.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Norvec'in köy takımından 600 bin Euro'ya almışlar.![]()
Kristoffer Ajer - Oyuncu profili 25/26
Kristoffer Ajer, 28, Norveç ➤ Brentford FC, 2021'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 18.00 mil. € ➤ * 17 Nis 1998, Rælingen, Norveçwww.transfermarkt.com.tr
Şu adamı bir gün bu takımda görmek isterim. 15 Milyon gibi bir bonservise PL yapmış. İnşallah bir gün alabiliriz bu elemanı..
23 yaşında 200 civarı maça çıkmış helal olsun![]()
Kristoffer Ajer - Oyuncu profili 25/26
Kristoffer Ajer, 28, Norveç ➤ Brentford FC, 2021'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 18.00 mil. € ➤ * 17 Nis 1998, Rælingen, Norveçwww.transfermarkt.com.tr
Şu adamı bir gün bu takımda görmek isterim. 15 Milyon gibi bir bonservise PL yapmış. İnşallah bir gün alabiliriz bu elemanı..
Evet Facunda Medina 3.5 milyon euroya gitti geçen sene, şimdi 10 milyon euro eder.Ben Morutan’a 10 milyon euro verecegime gider guney amerika’dan 5’er milyondan 2 oyuncu alirim dedigimde bana tepki gosterenler vardi. O zaman bir cok ornek vermistim ve bir ornek daha vereyim.
Palmeiras, Uruguay’dan 4.5 milyona aldigi Matias Vina’yi 12 milyon euro karsiliginda Roma’ya satiyor. Yerini ise yine Uruguay’li bir sol bek ile doldurdular, 3.2 milyon euro odemisler. Demek ki dogru scouting ile her sey mumkun.