Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.565
- 91.664
- 5.093
Forumu gruplaşmaya itecek sorulardan kaçınalım.10 milyona morutan mi 7 milyona boupendza mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumu gruplaşmaya itecek sorulardan kaçınalım.10 milyona morutan mi 7 milyona boupendza mi ?
Geçmiş olsun renktasSağol .r.tas.
Cezam bitti
Keyfin nasıl?Geçmiş olsun renktas
ders aldın mı?Cezam bitti
5 milyona Onyekuru10 milyona morutan mi 7 milyona boupendza mi ?
Renktaş biz boey kötü çıkarsa yanmayız.Kanatları kerem ,marutan yaparsak yanarız.Defans hattını komple yabancı yapıyoruz.Hadi kanatları böyle yaptık ama orta saha çok iyi denilecek.Akşam üzeri dedim henüz, bence Yedlin+Omar gonderilip, şüphesiz bir sağ bek alıp, boey ile rotasyon etmek lazım. Bence.
Boey kötü çıkarsa bildiğin yandık.
her zaman aklımdaydın üstat hgBi kac hafta ban yedik ne arayan var ne sorun dostumuzu dusmanimizida tanidik
İkiside değil.10 milyona morutan mi 7 milyona boupendza mi ?
Gsc sensin be adam!her zaman aklımdaydın üstat hg
Ekli dosyayı görüntüle 132887
5 milyon morutan 5 milyon boupendza=1010 milyona morutan mi 7 milyona boupendza mi ?
Orta şekerli Sıcak hava beni bunaltıyor. Sonbaharın gelmesini bekliyorumKeyfin nasıl?
Forumu gruplaşmaya itecek sorulardan kaçınalım.
bugun bu soruyu sormak benim de aklımdan geçti ama sormaya cesaret edemedim10 milyona morutan mi 7 milyona boupendza mi ?
Olamadim.Adminler nefes aldirmadi.her zaman aklımdaydın üstat hg
Ekli dosyayı görüntüle 132887
bugun bu soruyu sormak benim de aklımdan geçti ama sormaya cesaret edemedim
3 milyona ikisine de alalım cevabı ağır basr burda10 milyona morutan mi 7 milyona boupendza mi ?
Biz ders almayiz ders veririZ.(Aldim . Tabi.)ders aldın mı?