Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahaya çıkan, ya da takımının sezon içi ideal onbirine baktığı zaman, oyuncuların bir maç icinde veya sezonda atacağı gol miktarlarini (ihtimallerini) üç aşağı beş yukarı hesaplar taraftar.

Takımında tabela yapmaya yakın ne kadar adamın varsa da TR Ligi'nde sampiyonluga o kadar yakinsindir. (Hatta benim de beğenmediğim Emre Akbaba bile, o tabelaciligi sayesinde bizi yarışta tuttu mesela)

Bjk de böyle bir oyuncu aldı dedik. Bjk'in orta sahası çok iyi demedik.

Bir bizim takıma bakıyorum, mesela, ideal onbirimiz şu an,

Muslera
Boey
Luyindama
Marcao
PVA
Berkan
Taylan
Cicaldau
Kerem
Barış
Mustafa

Yedeklerimiz de;

Babel
EmreA
Falcao
Ömer
EmreK
Diagne
Feghouli
Arda

Surekliye yakın oynayacak oyuncular bunlar. Özellikle ideal onbirde ben 'bu adam ne yapar eder bu maçta bir tane atar' ya da tüm kadroya baktığımda 'bu adam sezonda 20 tane atar' diyecek bir oyuncu göremiyorum.

Aynı problem fb'de de var mesela. O yüzden yıllardır fb'den bir cacık olmuyor.

İronik olarak, bu ihtimale en yakın iki adam biri diagne diğeri emreA :d

O yüzden lütfen şu takıma tabela yapacak hucumcular alalım. O yüzden Onyekuru diye yirtindik, o yüzden ne olursa olsun iyi kötü Emre Akbaba yedekte dursun istedik.

Şimdi takımda bu tarz bir oyuncunun bariz eksikliği varken, gidip Morutan'a 10 m EUR riske girmek bana pek doğru gelmiyor açıkçası.

arkadaslar uefa konfederasyon liginde bile takimini tasiyamamis hatta penalti kacirarak takiminin elenmesine sebep olmus morutan bize ne kadar fayda sağlayabilir.yanlis mi dusunuyorum

Messi ile Arjantin milli takımının başarısız olması gibi diyorsun yani. Cok yanlış düşünmüssün.

Sen kesin morutan dersin de ben de bu elemana ısınamadım bir türlü ya izliyorum izliyorum yok olmuyor.. 10 milyon fazla geliyor
iyi topçu. hocanın basın toplantısında anlatırken girdiği hali gördün .d
7-8e bitiyorsa gelsin bitmiyorsa önümüze bakalım modundayım ben.

bu arada sola boupendza sağa morutan ne güzel olurdu.
bou-mo-morutan
cicaldau-berkan-harroui

Biz kenara 22'lik Morutan'ı koyarsak, çok koşmazsa orta saha onu taşır mı muhabbeti yapıyoruz.

Beşiktaş'ta sağa Ghezzal ortaya Teixeira, geriye Salih yazıp, 35 yaş ortalamalı oyunculardan ikisinin taşıyacağından emin şampiyon ilan ediyoruz.

Roller değişse muhtemelen beşiktaş çok genç kadro kurdu ligi domine edecekler, biz huzurevi olduk diye canımızı sıkardık.
Aradaki fark şu bu oyuncular sende olsa 150mtde oynadığın için koşamazlar,koşamıyolar

Fbde bizim gibi

Bjk dar alanda oynuyo

Oyun mesafesinin öneminin en taze örneklerinden biri tr hollanda maçı

O maçta özellikle ilk yarı takım 10 mtde oynuyodu,kimsede yardırmak zorunda kalmıyodu

3 milyona ikisine de alalım cevabı ağır basr burda

images (86).webp

Morutan 7-8'e bile bitse kafamda çok soru işaretleri var şahsen.

Sağ açık için bir oyuncu öneremiyorum ama ben de arkadaş gibi orta sahaya hala keşke Vidal gelse diyorum. Sertlik, kalite, tecrübe... Çok şey katardı takıma. Tabii makul bir ücrete.

Biz sampiyon olamayiz.hala aytac denen yetersiz ve sakat taylan adamdan sayilyo.hoca bile ortsahamiz 0 dedi.berkan ve cicaldau ile olacak is degil bu.dieng ve gedson sart.babel,feghouli,falcao ve diagne gönderilip 2 kanat,1 yabanci forvet alinmali.+halil.nasil tatmin oluyosunuz su kadroyla anlamıyorum.kerem,baris ve yunusu begensemde yetmez.

Şaşırtıyorsun beni reis. Ne güzel tespitler yapıyorsun..
Tabiki bunları yazarken yabancı sınırındanda bahsetmek lazım.Defans bölgesinede yerli oyuncu lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt