- 1 Ocak 2011
- 15.429
- 10.453
- 1.838
EywallajGeçmiş olsun renktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EywallajGeçmiş olsun renktas
arkadaslar uefa konfederasyon liginde bile takimini tasiyamamis hatta penalti kacirarak takiminin elenmesine sebep olmus morutan bize ne kadar fayda sağlayabilir.yanlis mi dusunuyorum
iyi topçu. hocanın basın toplantısında anlatırken girdiği hali gördün .dSen kesin morutan dersin de ben de bu elemana ısınamadım bir türlü ya izliyorum izliyorum yok olmuyor.. 10 milyon fazla geliyor
Aradaki fark şu bu oyuncular sende olsa 150mtde oynadığın için koşamazlar,koşamıyolarBiz kenara 22'lik Morutan'ı koyarsak, çok koşmazsa orta saha onu taşır mı muhabbeti yapıyoruz.
Beşiktaş'ta sağa Ghezzal ortaya Teixeira, geriye Salih yazıp, 35 yaş ortalamalı oyunculardan ikisinin taşıyacağından emin şampiyon ilan ediyoruz.
Roller değişse muhtemelen beşiktaş çok genç kadro kurdu ligi domine edecekler, biz huzurevi olduk diye canımızı sıkardık.
Evet buds bir gorus dogrumu yanlismi zaman gosterecekmorutan kesin başarılı olur tekşera kesin başarısız olur. bu da bir görüş. oladabilir.
gs appde galibaberkan kutlu roportajı varmış nerede bulabilirim
3 milyona ikisine de alalım cevabı ağır basr burda
gs app yok bendegs appde galiba
Bugun tatile cikacagim.nobete girmem avrupa macina kadar herhalde.twitterdan Gs haberleri takip edecegiz mecbur.iyi geceler
yok bende degs app yok bende
buraya yapıştırın da okuyak
iyi tatiller Aykut beyBugun tatile cikacagim.nobete girmem avrupa macina kadar herhalde.twitterdan Gs haberleri takip edecegiz mecbur.iyi geceler
gs app da video var eğer onu söylüyorsanberkan kutlu roportajı varmış nerede bulabilirim
Biz sampiyon olamayiz.hala aytac denen yetersiz ve sakat taylan adamdan sayilyo.hoca bile ortsahamiz 0 dedi.berkan ve cicaldau ile olacak is degil bu.dieng ve gedson sart.babel,feghouli,falcao ve diagne gönderilip 2 kanat,1 yabanci forvet alinmali.+halil.nasil tatmin oluyosunuz su kadroyla anlamıyorum.kerem,baris ve yunusu begensemde yetmez.
Hmm tamda hakan atasoyun cezasının biteceği günBugun tatile cikacagim.nobete girmem avrupa macina kadar herhalde.twitterdan Gs haberleri takip edecegiz mecbur.iyi geceler
yani roportaj mı eski migs app da video var eğer onu söylüyorsan