Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul içi bir takım olsaydı daha iyi olurdu sanki. Mesafe önemli. zaten tecrübe edilmiş. Hocanın yanında yetişmiş formatını bilen biri başına geçer aynı sistem ile devam edilir. Oyuncularımız için rekabetçi bir lig şart özellikle gençler için. en azından istatistikleri oluşur.

beylerbeyi'nden kurtulmak istiyoruz''
adnan polat, kulüplerinin bünyesinde bulunan tff 3. lig takımlarından beylerbeyi'ni ellerinden çıkartmak istediklerini de söyledi.

beylerbeyi'nin, alındığı tarihten itibaren kendilerinden 10 milyon dolar para aldığını açıklayan polat, ''beylerbeyi neden alınmış bilemiyorum. beylerbeyi'nin bize olan faydasını da göremiyorum. dolayısıyla burası kanayan bir yara. galatasaray'ın paf oyuncularının profesyonelliğe adım atması için alınmış burası herhalde, ama galatasaray altyapısından yetişen hiçbir futbolcu oraya gitmiyor. süper lig, bank asya 1. lig ve tff 2. lig kulüplerine gidiyor. bu beylerbeyi'nden yönetim olarak kurtulmak istiyoruz'' diye konuştu.

Bir iki entry sonra da 4.2 milyon dolara sattığımız söylenmiş kaynak gssözlük

Anladığım kadarıyla bu kulüp alınmış ama sonrasında ilgilenmemiş, baskı kurmamışız. Tdyi falan da bizim atayacağımız düzende, bizim dikte ettiğimiz sistem ve yolladığımız topçularla oynamaları sağlanırsa düzen işler.

Niğde FK hamlesi gayet başarılı buluyorum hele ki 2. lig takımı için 10 m TL'ye baya ucuz sayılır şimdilik 1-2 sene orada devam edilip İstanbul'da da bu süreçte güzel bir tesis yapılabilir o zaman lisans aktarımıyla İstanbul takımı da yapabiliriz.

Nigdeyi super lige cikarsak kaca satariz acab

1627853881925.webp

Super lige cikarsak kaca satariz acab
Süperlig değil de TFF 1. lig de kalsa yeterli olur orada ciddi oyuncu üretim alanına çevirebiliriz hiç u19'la uğraşmak yerine gider hem scout transferleri getirip oynatırsın hem de alt yapından potansiyel adamları koyar oynatırsın.

Niğde olmasaydı iyiydi ama buna da şükür.

Ozo gibi gençleri oraya gönderelim.

Selcuk ve Necati de oraya gitsin, yönetsin takımı.

Hoca da yabancı yardımcı getirsin yanına.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt