Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya'daki Gökdeniz nasıl topçu? Bahsedildiği kadar potansiyelliyse fazla parlamadan ona da yapışmak lazım.
En düşük 5 m euro istiyorlar potansiyel konusundaysa bence ciddi potansiyeli var Berkan nasıl bir potansiyelse Gökdeniz'in de ciddi potansiyel hele ki 19 yaşında olduğunu düşünürsek baya gelişime açık olduğunu düşünüyorum geçen sene süper lig de 31 maçta forma giydi eksik yönü fizik kalitesi ve bitici vuruşları iyileştirmesi lazım artı yönleriyse topu sonuna kadar kovalar pes etmeyen bir yapısı var yani maç içinde kopma yaşamıyor.

yerli ve milli pilot takım önerim: çanakkale dardanelspor

beynelminel pilot takım önerim: ssc bari

Niğde yerine daha potansiyeli olan bir şehir olabilir miydi?
Gençler için artısı kendilerini işlerine daha fazla verebilmeleri olabilir belki. Parasız yatılı okul misali olur bence. Çocuklar genellikle birlikte zaman geçirip daha çok tanıyabilirler ve klasik söylemle bir kolej havası oluşturur belki.
Olumlu düşünmek lazım. Böyle bir yapılanmanın olması gerekiyordu.

Ayvaligin uzerinden ufo gecti
Yarin transfer var diye yorumladim
1627855507466.webp
1627855512981.webp

Meteor yagmuruda varmis sanirim o da olabilir

Asiri hizli gecti insan yapimi degil gibiydi starlinkin hizi ne kadar ki
Büyükçe bir ışık ,uçak hızı gibi ilerliyor kısa mesefade parlaklığı kaybolup gidiyor ,baya gördüm bu gece 🙁 yıldız kayması mesafesi gibi diyim ,ama başlangıç baya büyük bir ışık

satarlink zımbırtısıdır dedik en son

Turkiyede pilot takim olayi olmaz

3.liglerde fitbolcu yetismez

Minimum 2.ligde olmali pilot takim o da yonetmelige gore yasak
Ayriyeten genc topculari turkiyede yetistirmekde buyuk bir hata
Turkiyenin sosyolojik yapisi insan yetistirmek icin uygun bir ulke degil hele hele nigde gibi yerlerde namumkun
Cocuklar oraya gitmek bile istemez

Avrupanin buyuk ulkelerinde de olmaz cunki ekonomisi kurtarmaz hersey daha pahali o liglerin ikinci lig takimlarinin yarisinin ekonpmisi seninle esdeger

Bu isin 3 tane oluru var

1. Brezilya veya arjantinden bir takim takimin yarisi turk gencler yarisi oranin yerel potansiyellerini alacaksin amatorden direkt

2. Bulgaristan, romanya ukrayna norvec isvec finlandiya gibi ulkelerden bakacaksin bi 1.2. Lig asansor takimi

3. Hollanda belcika isvicre portekiz avusturya 2.ligleri ise muhtesem otesi olur ama oralarda pahali ulkeler nerden baksan en az 5 milyon euroluk butce lazim senelik bu ulkeler icin onu cikarabilecekmisin buyuk soru isareti. Fc wil mesela isvicrede 5 milyon euroydu senelik butcesi kardesim orda altyapi antrenoruydu ordan biliyorum.
Austria lustenau 3 milyon euro avusturyada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt