Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mus
tanganga ozan marcao
boey berkan cica pva
ilicic barış
mohammed

kaynak Sacha Boey haberini ilk veren gazeteci

_Now_Bf-_400x400.jpg

Geliyor mu? Bekliyorum bakın eger bekle diyorsanız.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Renktas full genç kadro oynayamayiz biz. Bizim taraftarda o sabır yok. Araya tecrübeli birileri de olmadı. Şurada şöyle söylese. Daha iyi olurdu. Sol beke yaşlı oyuncu alinmasa filan. Ama bence pva o bölgeyi götürecektir. Önündeki adam tempolu olsun yeter
Tecrübeli = yaşlı demek mi reis bir tek benim mi zoruma gidiyor bomboş bir sol beki 31 yaşında transfer etmiş olmamız ?

31 yaşında bir sol beki kabul etmek için çok üst düzey bir oyuncu olması lazım, Ismaily 'dir M.Alonso 'dur Marcelo 'dur böyle adamlar gelir dersin ki çok üst düzey bir oyuncu eldekilere göre yaşlı olsa bile çok tecrübeli deriz

Euro 2020 'de adamın halini hiç izlememiş gibi gittik koşa koşa transfer ettik PvA'u benim zoruma gidiyor sonu Yedlin 'den farklı olmayacak gibi geliyor bana. Hani Omar Elabdellaoui ne kadar iyi bir oyuncu ise PvA 'da aşağı yukarı o seviyede bir oyuncu +1 fazlası değil

Bu transferden pişman olup neden 3 yıllık sözleşme yapıldı bu adamla diye sövmeye başlamamız maksimum 2-3 ay filan

Tecrübeli = yaşlı demek mi reis bir tek benim mi zoruma gidiyor bomboş bir sol beki 31 yaşında transfer etmiş olmamız ?

31 yaşında bir sol beki kabul etmek için çok üst düzey bir oyuncu olması lazım, Ismaily 'dir M.Alonso 'dur Marcelo 'dur böyle adamlar gelir dersin ki çok üst düzey bir oyuncu eldekilere göre yaşlı olsa bile çok tecrübeli deriz

Euro 2020 'de adamın halini hiç izlememiş gibi gittik koşa koşa transfer ettik PvA'u benim zoruma gidiyor sonu Yedlin 'den farklı olmayacak gibi geliyor bana. Hani Omar Elabdellaoui ne kadar iyi bir oyuncu ise PvA 'da aşağı yukarı o seviyede bir oyuncu +1 fazlası değil

Bu transferden pişman olup neden 3 yıllık sözleşme yapıldı bu adamla diye sövmeye başlamamız maksimum 2-3 ay filan
Vallaha senin fikrin bu benimkide bu şekilde orta yolda bulamayacagiz anlaşılan. En iyisi on yargı yapmayıp takım ile izlemek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt