Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.344
- 102.475
- 5.238
16 dk!!!sağ
açık
isterim !!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
16 dk!!!sağ
açık
isterim !!!!
Cica bajrami iyi ikili olurlar mı emin değilim ama bajrami çok iyi oyuncu o ayrıNedim Bajrami bize çok uygun gibi geliyor bana
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sol açıkta adam kovalamadan oynar böyle oyuncuları artık kanatlarda oynatamazsin bir de verimi düşer ikinci forvette kendini en rahat hisseden tarzda bir oyuncuNah, I don’t think so. Versatil bir oyuncu bence.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Tecrübeli = yaşlı demek mi reis bir tek benim mi zoruma gidiyor bomboş bir sol beki 31 yaşında transfer etmiş olmamız ?Renktas full genç kadro oynayamayiz biz. Bizim taraftarda o sabır yok. Araya tecrübeli birileri de olmadı. Şurada şöyle söylese. Daha iyi olurdu. Sol beke yaşlı oyuncu alinmasa filan. Ama bence pva o bölgeyi götürecektir. Önündeki adam tempolu olsun yeter
Memleket isterimsağ
açık
isterim !!!!
Bende de bu his var brezilyalı bir oyuncu alıcaz gibi hissediyorumMorutan yem gibi sanki. sanki latin amerikadan bir kanat oyuncusu gelecek gibi bir his var.
Fatih Terim Galatasaray 'ın başında 5. sezonuna giriyor daha dörtlü defans oynatmayı bile beceremedi bu takıma üçlü defans bundan 10 sene sonra bile Fatih Terim 'le hayalbizim bu sene 3lü hayali gerçekten hayal
Vallaha senin fikrin bu benimkide bu şekilde orta yolda bulamayacagiz anlaşılan. En iyisi on yargı yapmayıp takım ile izlemek.Tecrübeli = yaşlı demek mi reis bir tek benim mi zoruma gidiyor bomboş bir sol beki 31 yaşında transfer etmiş olmamız ?
31 yaşında bir sol beki kabul etmek için çok üst düzey bir oyuncu olması lazım, Ismaily 'dir M.Alonso 'dur Marcelo 'dur böyle adamlar gelir dersin ki çok üst düzey bir oyuncu eldekilere göre yaşlı olsa bile çok tecrübeli deriz
Euro 2020 'de adamın halini hiç izlememiş gibi gittik koşa koşa transfer ettik PvA'u benim zoruma gidiyor sonu Yedlin 'den farklı olmayacak gibi geliyor bana. Hani Omar Elabdellaoui ne kadar iyi bir oyuncu ise PvA 'da aşağı yukarı o seviyede bir oyuncu +1 fazlası değil
Bu transferden pişman olup neden 3 yıllık sözleşme yapıldı bu adamla diye sövmeye başlamamız maksimum 2-3 ay filan
Memleket isterim
Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.
Yabancı sınırını nerede kullanicaz bunu da alırsak pek inanmadım bu habere
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi