Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldau- Dieng- Nedim Bajrami nasıl olur ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cicaldau- Dieng- Nedim Bajrami nasıl olur ?

Ortasahaya 3 tane transfer yapıldı maaşları ile ve bonservisleri ile birlikte 13 m Euro gibi bir ücret verilecek
Ortasahaya alınacak oyuncu gedson olacak o gelmez ise meloyu alırlar
1 tane ortasaha 1 tane sağ kanat 1 tane stoper ve Halil gelir fazlasını bekleyip kendinizi üzmeyin derim

Dieng sert iyi bir futbolcuya benziyor, çok para kazanabiliriz tutarsa.Bu transferi istiyorum şahsen.Kazma gibide durmuyor çok fazla.

Dieng çiğ et yemesi ile meşhur, rakip oyuncuyu sırtında taşıyıp butun sahayı turlamasi ile meşhur, sırıksız sırıklı atlayabilen bir kardeşimiz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ortasahaya 3 tane transfer yapıldı maaşları ile ve bonservisleri ile birlikte 13 m Euro gibi bir ücret verilecek
Ortasahaya alınacak oyuncu gedson olacak o gelmez ise meloyu alırlar
1 tane ortasaha 1 tane sağ kanat 1 tane stoper ve Halil gelir fazlasını bekleyip kendinizi üzmeyin derim

Ben hiçbir zaman çıkan haberlere göre umutlanıp üzülmem merak etme o devirleri geçeli çok oldu. Maksat muhabbet olsun

Ben hala son saniyeye kadar gedson'u kovalayacağız diye tahmin ediyorum. Dieng gelse bile gedson'un gelme ihtimali olursa gedson'u da alacağız bir şekilde.
benim anladığım hoca kemik bi yabancı sayısı belirliyor geri kalanı yerliyle dolduracak.

mesela 10 tane yabancı ama hepsi direkt katkı alacağı oyuncular olacak.buyüzden nokta transfer atışı yapıyorlar iyice izlenen gerçekten tam not alanları alacaklar gibi.

musli şaşa pva marcao cica babel şuan gerçekten kemik görünen oyuncuların bunlar olduğunu düşünüyorum.muhammed bile kesin değil konuşmalarından anladığım.bu yazdığım oyuncular dışında yabancı alınırsa onlarda kemik yabancı oyuncular listesine girecektir.

luyi sekidika ozorn omar yedlin falcao feguli muhammed bunlar kemik oyuncu olmayan grup.

Orta sahada 1 türk olur. Orda 3 yabanci oynatirsan, 3 türkü nereye koyacaksin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt