Ömür Çelik
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.838
- 1.369
- 1.198
dieng süper olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar istedikleri yönünde farklı iddialar vardı. 6 milyon € istiyor diye haberde görmüştüm ama uzun vade yapmışızdır.5 milyon dolar isteniyor deniyordu acaba 5,5 teklif edip uzun ödeme planı mı yaptık
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sağ kanatta yaratıcı bir erkek alınmazsa anca etrafta koşarızDieng-Berkan-Cicaldau
Modern bir orta saha
Ortasahaya 3 tane transfer yapıldı maaşları ile ve bonservisleri ile birlikte 13 m Euro gibi bir ücret verilecekCicaldau- Dieng- Nedim Bajrami nasıl olur ?
7 milyon istiyorlar en düşük5,5 milyon dolar önermişiz.
Sağ kanada asist yönü kuvvetli bir isim zaten gerekli ama hangi orta sahayı kurarsak kuralım böyle bir oyuncu gerekiyor. Dieng'i alırsak ön taraftaki oyuncuların defansif zaafını çok hissetmeyiz muhtemelen.sağ kanatta yaratıcı bir adam alınmazsa anca etrafta koşarız
Berkani yazın 11 e bajrami gelmez Berkan önemli yatırım oldu 4 milyon deniyorCicaldau- Dieng- Nedim Bajrami nasıl olur ?
Ortasahaya 3 tane transfer yapıldı maaşları ile ve bonservisleri ile birlikte 13 m Euro gibi bir ücret verilecek
Ortasahaya alınacak oyuncu gedson olacak o gelmez ise meloyu alırlar
1 tane ortasaha 1 tane sağ kanat 1 tane stoper ve Halil gelir fazlasını bekleyip kendinizi üzmeyin derim
Onlar kesin de Feg ve Falcao’yu göndermeye çalışıyoruz.SA gedson ve morutan geldi mi
benim anladığım hoca kemik bi yabancı sayısı belirliyor geri kalanı yerliyle dolduracak.Ben hala son saniyeye kadar gedson'u kovalayacağız diye tahmin ediyorum. Dieng gelse bile gedson'un gelme ihtimali olursa gedson'u da alacağız bir şekilde.