Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.882
- 7.493
- 1.843
biliyorum kral uyku uyutmadılar gecelerce adiler asker yolu gözledikMostafa'ya yapmışlardı ya o yüzden söyledim üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biliyorum kral uyku uyutmadılar gecelerce adiler asker yolu gözledikMostafa'ya yapmışlardı ya o yüzden söyledim üstad
Bugüne kadar ayrılması lazımdı zaten. ha olacak ha iyileşti diye 10m lik vurgun yaptı.bu adam ayrılır gibime geliyor da. o diğer karaktersiz dombili gitmez
Bunlar birde tanganga gelirse rakipler daha nefes alamaz.İkisi de gelsin inşallah
5.5 üstüne mostafa mohamedi istiyorAmin, ne diyor tam olarak?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk

suç hocada ve eski yönetimde. geçen sene bu ikisini kadro dışı bırakıp ipleri tamamen koparmalıydılar.şimdiye kadar çoktan kaçmıştı ikisi deBugüne kadar ayrılması lazımdı zaten. ha olacak ha iyileşti diye 10m lik vurgun yaptı.
Nerede söyledi bunu?diengi muhtemelen alırlar
gssevgisi ft'nin bir numaralı hedefinin dieng olduğunu söylemişti
Twitterim yokkie girim küfür edim.5.5 üstüne mostafa mohamedi istiyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bari yeni formayı giydirseydiler.
Nerde dedidiengi muhtemelen alırlar
gssevgisi ft'nin bir numaralı hedefinin dieng olduğunu söylemişti
belli olmaz ikisi de kariyer sonunu yatarak geçirebilir. ha olusacak pozitif ortamdan rahatsız olup kaçabilirlerdi de. ama bu kadar para yatırdığın adamların 1 2 maç da olsa yararli olmasını istiyor insan. zaten oyuncu yok kadro dışı abes kaçardı. belhanda feshi gibi.suç hocada ve eski yönetimde. geçen sene bu ikisini kadro dışı bırakıp ipleri tamamen koparmalıydılar.şimdiye kadar çoktan kaçmıştı ikisi de