Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E7zSZuuWUAY4LKv

@Melih Sönmez
ADAMMM

Dieng ile ilgili bir şeyler karaladım geçenlerde. Asla ve katiyen bizim bütçemize göre ütopik bonservis gömmeye değecek bir isim olmadığı düşünüyorum. Ndiaye gibi de olmaz çünkü onun yarı yeteneğine bile sahip değil. Klasik çapa 6 veya savaşçı 8 dışında bir şey oynayamaz. Katkısı sertlik olur. Hücum neredeyse yok. Savunma sezgisi zekası yok.(Fernando veya Fernandinho gibi) Oyun kurma yok.(regista veya holding değil) Kısa basit pas oynuyor. Uzun top ve driblingi iyi yaptığı bir 2 pozisyon gösterilip duruyor da bunları da ne sıklıkla yapıyor bilmiyoruz. Verilerini bulamadım. Youssef Ndiayesime gibi bir şey çıktığında üzülmeyin istiyorum. Gelir ve bir tam sezon da iyi bir performans çıkarsa beni alıntılayıp böyle böyle demiştin bak gördün mü diyebilirsiniz sorun yok.

Buyrun istatistikler burada var sizde bakın;

Daha geniş veriler bulursanız lütfen paylaşın o ligin takibi cidden çok zor. 90 dakika maçlarını bulursanız da atın arkadaşlar hep beraber izleyelim. Ben sadece Bayern maçında süre alabildiği 20 dakikayı izledim. Ciddi soru işaretleri var ama ikna olmaya hazırım yeter ki bir şeyler koyun önümüze bakalım.

suç hocada ve eski yönetimde. geçen sene bu ikisini kadro dışı bırakıp ipleri tamamen koparmalıydılar.şimdiye kadar çoktan kaçmıştı ikisi de
belli olmaz ikisi de kariyer sonunu yatarak geçirebilir. ha olusacak pozitif ortamdan rahatsız olup kaçabilirlerdi de. ama bu kadar para yatırdığın adamların 1 2 maç da olsa yararli olmasını istiyor insan. zaten oyuncu yok kadro dışı abes kaçardı. belhanda feshi gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt