Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakup'un kolpalarini paylasayim:

u19 macini a takim 6-1 kazanmis

stoper adaylari:

Bafodé Diakité - Oyuncu profili 21/22 --> önerildi ama hoca begenmedi

Victor Nelsson - Oyuncu profili 21/22 --> hocanin listesinde olan biri

Japhet Tanganga - Oyuncu profili 21/22

öncelik Tanganga > Nelsson > Ahmedhodzic

johnstone muhtemel kadro

ZTVkMgs.png

His weakness point his miss pass ,reckless in interventions .... His strength positive powerful player , has a powerful shooting on target his fitness very very good ..... In Egypt we called him African Kante( with all different )
It's a good transfer for ur club if it done but to be honest the price is too much over. To player in all Africa deserve 8 m except one player only

Al Ahly taraftarlarından biriyle konuştum Dieng hakkında, bunları dedi herif

dieng çok iyi bi süpürücü izlediğim videolardan gözlemlediğim kadarıyla ama top dağıtımı ayağa hakim olması teknik kapasitesi yok gibi.
yani baskı anında luyindama izlemiş gibi oldum.kaptığı topu baskı yediği gibi gene kaptırabiliyor ya da pas hatası yapıp sana tehlike oluşturabiliyor.

bize gerçekten melo gibi hem top kapan hem oyun görüşü top dağıtımı iyi oyuncu lazım.ben diengtense melo gibi adam bulamaycaksak 3 tane çift yönlü orta saha tercih ederim.

Ben zor diyordum geçti gitti ancak Cengiz'i alamazmiydik acaba?Sanki gelir gibi geliyordu bana.Avrupa şampiyonasindan sonra çok düştüler.

His weakness point his miss pass ,reckless in interventions .... His strength positive powerful player , has a powerful shooting on target his fitness very very good ..... In Egypt we called him African Kante( with all different )
It's a good transfer for ur club if it done but to be honest the price is too much over. To player in all Africa deserve 8 m except one player only

Al Ahly taraftarlarından biriyle konuştum Dieng hakkında, bunları dedi herif
Dedikleri kadar dinamikse gelmesinde sakınca yok ama 5.5 çok fazla o profile.

Ekşi de yazmış biri

"çok dehşet oyuncu. en önemli özelliği kesici olması. çoğu atagı başlamadan bitiriyor. mısır ligi'nde oynadıgı 15 maçta 106 kez hucum dönen topları almış. bu özelliği rakibi bogacak takımlar için çok önemli. bu istatistiği gördüğğm zaman şaka mı bu dedim. dogruymuş. helal olsun. ayrıca çift çiğerli. son maçta 90. dakika da attığı bir depar var sanki f16 gibi. kafa topu kazanma oranı %76. ikili mücadele de fiziğiyle rakibi yıpratıyor.

kim alırsa alsın çok iş yapar."

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Niye yorum yapmıyorsun yav. Ben seni ciddiye alıyorum. 1 kac tane kendini bilmez için kendini kasma boşver. Ciddiye alma ustat
Mohamed öncesi Mısır ligini takip etmiyordum ondan sonra zamalek al ahly ve pyramyd takımlarını izlemeye başladım dieng bölgesinde tek oyuncu olarak 4-1-4-1 de savunmanın önündeki tek oyuncu olarak oynamaya alışık bir adam sistemimiz açısından doğru kişi bu ilk referans özelliklerine gelirsek güçlü fiziğini boyunu postunu herkes biliyor zaten önemli olan özelliği FM de tackling denilen özellik topu çok iyi zamanlamaya hamle yaparak çalıyor önde oynayan bir takımda oynuyor al ahly o açıdan önde prese de yatkın karta biraz yakın hamleli olduğu için birkac saniye gecikince kart olayı oluyor siyahi bir dos olduğu için ayaklarının balta gibi olduğunu dusunenler yanılıyor tek top ve diagonel pasları isabetli ve güzel eksik noktası zaman zaman oyun içinde fazlaca agresif olması ve dikine oynamak istediğinden dolayı top kaptırma riski var bunu yapınca hızıyla topu kaptığında sorun yok ama kapamazsa geniş alanda az adamla yakalanma riski oluşuyor bunları soyleyebilirim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada Dieng genç deniyorda ben 30 altı olduğuna pek inanmıyorum açıkça.Adamin günahını almayayım ancak hakikaten büyük gösteriyor.Dogum yeri ve Afrika'dan başka pek geçmişi olmadigi için kafada soru işareti oluşuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt