- 18 Temmuz 2009
- 82.306
- 240.687
- 5.263
Orkun'u niye veriyorlarmış bizeDieng-Orkun-Cicaldau güzel duruyor ama kaynak Yakup
Beşiktaşlı ergenin teki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orkun'u niye veriyorlarmış bizeDieng-Orkun-Cicaldau güzel duruyor ama kaynak Yakup
Parayı hesabıma yatır renkdaş ozelden atarimDieng ve Morutan gelsin bir renktaşa forma, sözüm olsun.
Ya forma ya da forma parası.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Dedikleri kadar dinamikse gelmesinde sakınca yok ama 5.5 çok fazla o profile.His weakness point his miss pass ,reckless in interventions .... His strength positive powerful player , has a powerful shooting on target his fitness very very good ..... In Egypt we called him African Kante( with all different )
It's a good transfer for ur club if it done but to be honest the price is too much over. To player in all Africa deserve 8 m except one player only
Al Ahly taraftarlarından biriyle konuştum Dieng hakkında, bunları dedi herif
Kıyak yok renktaş, rastgele bir isim olacakParayı hesabıma yatır renkdaş ozel den atarim

Bize lazım.bence deDiengin videolarını izledim anladığım kadarıyla hücum yönü yok denecek kadar az , ıyi bir kesici timingi felan başarılı.Teknigi 10 uzerinden 5 felan .Genç olması çok avantaj hepsini öğrenebilir.Ben okeyim şahsen.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İkisini de etmeyeceğiz.Uygun bir meblağa transfer sezonun sonuna kadar Gedson ve Morutan’ı bekleyecem. Bana öyle geliyor ki biz ikisini de transfer edeceğiz.
Yakup Çınar yazmış. O yüzden çok inanılır bir haber değil. Potansiyeli var, jk'yi geride bırakıyorsa gelsin.Orkun'u niye veriyorlarmış bize
Beşiktaşlı ergenin teki
Dedikleri kadar dinamikse gelmesinde sakınca yok ama 5.5 çok fazla o profile.
Mohamed öncesi Mısır ligini takip etmiyordum ondan sonra zamalek al ahly ve pyramyd takımlarını izlemeye başladım dieng bölgesinde tek oyuncu olarak 4-1-4-1 de savunmanın önündeki tek oyuncu olarak oynamaya alışık bir adam sistemimiz açısından doğru kişi bu ilk referans özelliklerine gelirsek güçlü fiziğini boyunu postunu herkes biliyor zaten önemli olan özelliği FM de tackling denilen özellik topu çok iyi zamanlamaya hamle yaparak çalıyor önde oynayan bir takımda oynuyor al ahly o açıdan önde prese de yatkın karta biraz yakın hamleli olduğu için birkac saniye gecikince kart olayı oluyor siyahi bir dos olduğu için ayaklarının balta gibi olduğunu dusunenler yanılıyor tek top ve diagonel pasları isabetli ve güzel eksik noktası zaman zaman oyun içinde fazlaca agresif olması ve dikine oynamak istediğinden dolayı top kaptırma riski var bunu yapınca hızıyla topu kaptığında sorun yok ama kapamazsa geniş alanda az adamla yakalanma riski oluşuyor bunları soyleyebilirimNiye yorum yapmıyorsun yav. Ben seni ciddiye alıyorum. 1 kac tane kendini bilmez için kendini kasma boşver. Ciddiye alma ustat
Tombala mi cekeceksin renkdasKıyak yok renktaş, rastgele bir isim olacak
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sol açıkta adam kovalamadan oynar böyle oyuncuları artık kanatlarda oynatamazsin bir de verimi düşer ikinci forvette kendini en rahat hisseden tarzda bir oyuncu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi