Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus, 36 yaşındaki savunma oyuncusu Giorgio Chiellini'nin sözleşmesini 2023'e kadar uzattı.

Takımda hızlı dikine topla gidecek bir isim kalmayınca görücem ben Diegn’e Etebo çeken arkadaşları.

Oluşturduğunuz 11’lerde topla sıkışınca dikine gidecek bir tane isim yok.

vidal gelse forumda çıkacak yaş kavgasını tahmin bile edemiyorum yarısı ban yerdi herhalde nöbetin

Bu yaşı en az 35 diyen kankiler muhtemelen Dieng yerine Kante olsa o takımda mesela gene aynı tespitleri yapacaklar.

Her Afrikalı siyahi 10 yaş büyük aslında.

Kante Fransa dogumlu. Orda nasil yasinla oynayacaksin? Afrikada dogmus oyuncular ortalama yaslari ile 2-3 yas oynuyordur

Bir muhabir var yasaklı mı anımsayamadım tam. Bizim eski scout ile program yapmış bugün, Galatasaray Morutan harici bir hücumcuyu bitirmek üzere diyor. Yakup Çınar da ismi çıkmayan bir 10 numara var demiş. Eğer "sallayalım bakalım ya nasip" modunda değillerse ismi düşmeyen bir hücumdu KAP'ı görebiliriz belki yakında.
Yağızi diyosun yasaklı falan ama bu sene en sağlam bilgileri o veriyor doğru olabilir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam ortasaha koş koşla geçer bu sene.Terim PSV’den etkilendi şimdi öyle bir takım kurar.Stoper değilse yıllık 2.5 üstü yaşlı doymuş isim almayalım.
bu lig bence asla ama asla 2.5m üstü maaş alacak oyuncuları, yıldızları falan haketmiyor. yani şampiyon olmak için o tarz oyunculara o kadar da ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ben, mevkisi falan ne olursa olsun. bence tavan maaş 2m euro bandında olmalı daha da üstüne çıkmamalı. yoksa sittin sene pazarlayamıyosun, yollayamıyosun adamları.

Kante Fransa dogumlu. Orda nasil yasinla oynayacaksin? Afrikada dogmus oyuncular ortalama yaslari ile 2-3 yas oynuyordur
Eskidendi o mevzular daha çok. Türkiye'de alt yapılardayken de yapıyorlardı bunu 20 sene önce.

Afrika'nın köyünde doğana belki yapıyorlardır ama her yerde akademiler var artık Afrika'da, alan, satan takımlar bunlara dikkat ediyorlar.

Bu yaş varsayımının boku çıkmış durumda, son vermek lazım artık.

Geçen yazdim çoğu arkadaş karşı cikti ama arsenalda ki willian 32 yaşında çok gözden düştü.cok Uygun paralara alınır ve form tutarsa bizi 2 yıl şampiyon yapar.juan matayi çok istiyordum 34 yaşında ama çok karakterli bir futbolcu.manu ile sözleşme yenilemesi büyük kayıp.uygun paralara alinabilir ve takima kalite katardı.İlla kaliteli bir adam almamız gerekiyor diye düşünüyorum.bu tarz gözden düşmüş karakterli sakatlik geçmişi olmayan bir profesyonel almalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt