Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Begenmedin mi laDienge ne kdr bayilacaz 5 iyidir.
Hocam ortasaha koş koşla geçer bu sene.Terim PSV’den etkilendi şimdi öyle bir takım kurar.Stoper değilse yıllık 2.5 üstü yaşlı doymuş isim almayalım.vidal gelse forumda çıkacak yaş kavgasını tahmin bile edemiyorum yarısı ban yerdi herhalde nöbetin
Bu yaşı en az 35 diyen kankiler muhtemelen Dieng yerine Kante olsa o takımda mesela gene aynı tespitleri yapacaklar.
Her Afrikalı siyahi 10 yaş büyük aslında.
Yağızi diyosun yasaklı falan ama bu sene en sağlam bilgileri o veriyor doğru olabilirBir muhabir var yasaklı mı anımsayamadım tam. Bizim eski scout ile program yapmış bugün, Galatasaray Morutan harici bir hücumcuyu bitirmek üzere diyor. Yakup Çınar da ismi çıkmayan bir 10 numara var demiş. Eğer "sallayalım bakalım ya nasip" modunda değillerse ismi düşmeyen bir hücumdu KAP'ı görebiliriz belki yakında.
Sen + 5m $Dienge ne kdr bayilacaz 5 iyidir.
Tip ve fizik olarak diyorum.Kante Fransa dogumlu. Orda nasil yasinla oynayacaksin? Afrikada dogmus oyuncular ortalama yaslari ile 2-3 yas oynuyordur
bu lig bence asla ama asla 2.5m üstü maaş alacak oyuncuları, yıldızları falan haketmiyor. yani şampiyon olmak için o tarz oyunculara o kadar da ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ben, mevkisi falan ne olursa olsun. bence tavan maaş 2m euro bandında olmalı daha da üstüne çıkmamalı. yoksa sittin sene pazarlayamıyosun, yollayamıyosun adamları.Hocam ortasaha koş koşla geçer bu sene.Terim PSV’den etkilendi şimdi öyle bir takım kurar.Stoper değilse yıllık 2.5 üstü yaşlı doymuş isim almayalım.
Eskidendi o mevzular daha çok. Türkiye'de alt yapılardayken de yapıyorlardı bunu 20 sene önce.Kante Fransa dogumlu. Orda nasil yasinla oynayacaksin? Afrikada dogmus oyuncular ortalama yaslari ile 2-3 yas oynuyordur
Hayirli olsun o vakit.Sen + 5m $
Bana gönder renktaş bende başkasına söz verdiydim forumdan ona yollarımDieng ve Morutan gelsin bir renktaşa forma, sözüm olsun.
Ya forma ya da forma parası.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bari biriside bana söz versin, saadet zincirimi bu kardeşimBana gönder renktaş bende başkasına söz verdiydim forumdan ona yollarım