Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.840
- 37.266
- 3.798
Hazard eski haline gelemedi o göbekli halinden sonra Willian düzelecek ha.30 yasina dayanmis gobekli kimse duzelmez tecrubeyle sabitdir
Benden williana pas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazard eski haline gelemedi o göbekli halinden sonra Willian düzelecek ha.30 yasina dayanmis gobekli kimse duzelmez tecrubeyle sabitdir
Benden williana pas
Ben Türk stoperlerle görüştüklerini düşünüyorum bilerek yabancı alıcaz diye söylediklerini çıkan isimlerinde Türk stoper işini gizlemek için olduğunu düşünüyorumBerkan, Kerem/Alper iki yerli olacak gibi de 3. kim olacak muamma.
Hazard eski haline gelemedi o göbekli halinden sonra Willian düzelecek ha.
Bitik denilen adam 170 maçta 45 gol 45 asist yaptı.sneijdere bitik geldi diyen ılıktır birader.sabaha kadar kavga ederim isterseniz banlayın
Bence iyi planlanırsa yönetilebilir bir durum. Mevcut yerli havuzumuz hiç fena değil bir de Halil'i ekleyebilirsek çok sorun yaşamayız. Taylan, Berkan, Akbaba, Kılınç, Yunus, Alpaslan, Ömer Bayram, Kerem, Barış, Arda ve Halil dönüşümlü oynatılabilir.Yalnız Dieng işi yabancı sınırını baya zorlar yani eğer Dieng gelecekse 2 kanadımız Türk oyuncu olmalı orası baya sıkıntı.
Berkan- Kerem- stoper yada bek Türk olabilir. Maçına göre değişir oyuncu ceza sakatlıklarına göre değişir aslında. Bazı maçlarda kanatlar, stoper hatta bazen kaleciyi bile Türk yapabiliriz.Yalnız Dieng işi yabancı sınırını baya zorlar yani eğer Dieng gelecekse 2 kanadımız Türk oyuncu olmalı orası baya sıkıntı.
Röwe ve özellikle ben pepeye hayranım onlar varken oynaması imkansız zaten.premier ligden gelen her adamın başarılı çıkma olasılığı çok fazla ben çok eleştirilen yedlinin bu sene harika işler yapacağını düşünüyorum.willian çok yetenekli tam Türkiye ligine göre bir adam.sneijder son 3 ay oynamadan geldi bize Avrupa'dan büyük bir takım istese bize gelmezdi hiç talibi yoktu.Ne bitiği arkadaş, hocasıyla arası bozuktu aldık işte. Bitik olsa sende yaptıklarını yapamaz, çıkıp DK 2014te taş gibi oynayamazdı. Sneijder bize geldiğinde world class adamdı, bonservisle alınmasına ve 5 yaş genç olmasına rağmen Willian denilen heriften de daha ucuza geldi euro 2.5 iken.
Willian'ın 2 sene daha sözleşmesi var, yılda 10 m paund alıyor imza parasıyla, sen ne vereceksin de o sözleşmeyi bırakıp gelecek? Sözleşmeyi aldı yatıyor herif, Arsenal pişman oldu aldığına ki solda Röwe oynadı, Pepe oynadı, Willian doğru düzgün tercih bile edilmiyor artık.
Bence iyi planlanırsa yönetilebilir bir durum. Mevcut yerli havuzumuz hiç fena değil bir de Halil'i ekleyebilirsek çok sorun yaşamayız. Taylan, Berkan, Akbaba, Kılınç, Yunus, Alpaslan, Ömer Bayram, Kerem, Barış, Arda ve Halil dönüşümlü oynatılabilir.