Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5m dolarda çok o lige göre nasil bu kadar rahat yuksek para isteyebilirler anlayamadım.

bizde banko olacak yerli galiba bu durumda kerem, bay oluyor ya da belkide emre kılınç şu anlık. berkan ya da taylandan biri yedek kalacak. dieng gelirse taylan ya da berkandan biri oynayacak 8 ve cikildau. kaleci dahil geri beşli yabancı.. yav ne güzel nasıl oluyorsa hep bir puzzle var. geri 5 li yabancı.. futbol keyif vermeyince puzzla döndük..
Ya da Oğulcan.

Diğerlerine göre oynama ihtimali daha çok bence.

5m dolarda çok o lige göre nasil bu kadar rahat yuksek para isteyebilirler anlayamadım.

Hocam Muhammed’den daha büyük potansiyel diyorlar. Düşün ki Mustafa bize gelmeden St Einenne ile kapıştık. Bu adamı Avrupa’nın çok büyük kulüplerinin izlediğine dair çok bilgi var dış basında. Muhammed’in satın alma opsiyonu 4M.

Bu mantıkla bakınca çok değil.

TFF 2.5 haftadır bize cevap vermemiş. Cevap verseler Tahkime gidicez ama olumlu ya da olumsuz cevap vermiyorlar.
Bu nihat ve servet yardimci federasyonunu ne yapip edip degistirmemiz lazim. Olacak şey degil ya, göz göre göre düşmanlik yapiyorlar ve biz bir sey yapamiyoruz

Bu dieng baya düz topçu gibi geldi bana videolardan paslar vasat ndiaye gibi deliciliğide fazla yok sadece iyi top kazanıyor o kadar berkan dieng cica kısır bir orta saha olabilir zaten fatih terimde tüm orta sahalarımızın çift yönlü olmasını istiyoruz derken dieng gibi birini istemediginin sinyalini vermiş

Var, hemde çok güzel. Profil ayarlarından tema değiştirebilirsin.

1627932206267.webp

Abi aman. Mısır basınına inanmayalım.

Muhammed’de başımıza gelenlerden sonra. Bitene kadar hiçbirşeye inanmayalım.

Anladığım kadarıyla Al Ahly, Zamalek’ten daha profesyonel bir kulüp. O tarz komisyon olayları vs olacağını sanmıyorum. Yine de pek fazla inanmamak lazım.

Normal şartlarda dieng gelirse stoper transferinin iptal olmasi lazım, dieng tudor fernandosuna benzeyen bi profil sanki. 3.defans oyuncusu gibi Luyindama'yi cok rahatlatabilir. Ama hocamız transfer obezi olduğu için üstüne stoperde ister.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt