Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Morutan kap geliyor bugün heralde Hagi paylaşıldığına göre

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hgga.jpg

4-2-3-1 in 2'si gedson ve berkan mı olacak?
berkan'i pek izlemedim bizim maclar haricinde. kumasi iyi bir yetenege benziyor,..tarzini begenmistim izlerken, kanimca pro kafa tarzinda futboluna odaklanirsa iyi bri yere gelebilir diye dusunuyorum.
gedson bizim uzun vade de yapi tasimiz olmaya namzet bir oyun profil karakteristiginde... umarim son ana kadar zorlariz bu ismi. ilk olmasini istedigim isim kendisi idi....

ondeki 3lu nun ortadaki yerini hoca umarim cicaldau'ya verir,en efektif ve verimli oldugu bolge kanimca... daha geride oynatilirsa yazik ederler. bunu da detaylica basliginda nacizane derlemistim gozlem babinda.eksi arti denkleminde.

gedson u21 portekiz de rui jorge hoca benim izledigim maclarda 4321(433) kurgusundaagirlikli olarak 3lunun saginda ve solunda oynatmisti.
ayni sekilde yine gencler(elit,u20 vs) bazli portekiz milli de helio souza hoca da kendisini agirlikli olarak ayni kurgu da ortanin saginda ve solunda oynatmisti.
gedson oyun profil karakteristigi olarakta versatile turde utility olarak eli rahatlatan bir oyuncu sinifinda.fundamental yonunun kuvvetli olusu onamli bir nuans benim adima, farkli yerlerde oynatilmasinda onun disinda ,teknigi,caliskanligi,dengeli oyunu bundan buyuk etken, ortanin gobeginde de oynatabilirsin,saginda solunda da,... ozellikle 4321/433 ve 4231/4141 kurgularinda....
biz kendisinden bekledigimiz civarda verim aldik cogu kisi de memnundu kendisinden yanilmiyorsam.... daha fazla da alabilirdik dengeli bri takim olsaydik. uzun sureli birliktelikte kaptanlik verilecek turde lider ruhlu ozel oyuncu sinifinda benim adima kendisi....

transferi olursa cok memnun edici bri haber olur...
alamazsak mutlaka ayni karakteristik profili bulmalari gerekir, fundamental yonu kuvvetli olan ozellikle.
bulamazlarsa makul ucrete bir oyuncu alsinlar gecici turde.

ps;

yedek kaleci konusunda guncel gelisme var mi acaba ?

Morutanin takımı orta sınıf bir kazak takimina elendi yani Romen futbolu ölmüş bitmiş.koskaca GS ne yapacağı belirsiz 2 Romen ile macera arayamazz.elinde iyi kadro vardır bu Rumen gençleri Uygun fiyata alırsın deneme yaparsın bu mantıklı olabilir.morutan 10 milyon civarı paraya gelirse klubun altına dinamit koyarlar.

Sahaya çıkan, ya da takımının sezon içi ideal onbirine baktığı zaman, oyuncuların bir maç icinde veya sezonda atacağı gol miktarlarini (ihtimallerini) üç aşağı beş yukarı hesaplar taraftar.

Takımında tabela yapmaya yakın ne kadar adamın varsa da TR Ligi'nde sampiyonluga o kadar yakinsindir. (Hatta benim de beğenmediğim Emre Akbaba bile, o tabelaciligi sayesinde bizi yarışta tuttu mesela)

Bjk de böyle bir oyuncu aldı dedik. Bjk'in orta sahası çok iyi demedik.

Bir bizim takıma bakıyorum, mesela, ideal onbirimiz şu an,

Muslera
Boey
Luyindama
Marcao
PVA
Berkan
Taylan
Cicaldau
Kerem
Barış
Mustafa

Yedeklerimiz de;

Babel
EmreA
Falcao
Ömer
EmreK
Diagne
Feghouli
Arda

Surekliye yakın oynayacak oyuncular bunlar. Özellikle ideal onbirde ben 'bu adam ne yapar eder bu maçta bir tane atar' ya da tüm kadroya baktığımda 'bu adam sezonda 20 tane atar' diyecek bir oyuncu göremiyorum.

Aynı problem fb'de de var mesela. O yüzden yıllardır fb'den bir cacık olmuyor.

İronik olarak, bu ihtimale en yakın iki adam biri diagne diğeri emreA :d

O yüzden lütfen şu takıma tabela yapacak hucumcular alalım. O yüzden Onyekuru diye yirtindik, o yüzden ne olursa olsun iyi kötü Emre Akbaba yedekte dursun istedik.

Şimdi takımda bu tarz bir oyuncunun bariz eksikliği varken, gidip Morutan'a 10 m EUR riske girmek bana pek doğru gelmiyor açıkçası.
Muslera 0

Boey 1

Luyindama 1

Marcao 0

PVA 2

Berkan 1

Taylan 1

Cicaldau 3

Kerem 5

Barış 2

Mustafa 11

Yedeklerimiz de;

Babel 4

EmreA 3

Falcao 5 (pen)

Ömer 1

EmreK 2

Diagne 4

Feghouli 2

Arda 1

50yi bulamaz bu takım

morutan alınacağına lanis hagi alınsaydı keşke acayip bir yeteneke morutandan çok daha iyi

Morutanin takımı orta sınıf bir kazak takimina elendi yani Romen futbolu ölmüş bitmiş.koskaca GS ne yapacağı belirsiz 2 Romen ile macera arayamazz.elinde iyi kadro vardır bu Rumen gençleri Uygun fiyata alırsın deneme yaparsın bu mantıklı olabilir.morutan 10 milyon civarı paraya gelirse klubun altına dinamit koyarlar.
Marcao içinde küme düşen takımın stoperi diyordunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt