Okan Alkan
Parçalı Üye
- 25 Mart 2010
- 4.295
- 1.115
- 1.723
Morutan kap geliyor bugün heralde Hagi paylaşıldığına göre
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haginin geliş yıldönümü
Ama Morutan da romen
Sürprize açık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi şu haliyle gelse frikikti kornerdi minimum 10 gol, 10 asist.
berkan'i pek izlemedim bizim maclar haricinde. kumasi iyi bir yetenege benziyor,..tarzini begenmistim izlerken, kanimca pro kafa tarzinda futboluna odaklanirsa iyi bri yere gelebilir diye dusunuyorum.4-2-3-1 in 2'si gedson ve berkan mı olacak?
Muslera 0Sahaya çıkan, ya da takımının sezon içi ideal onbirine baktığı zaman, oyuncuların bir maç icinde veya sezonda atacağı gol miktarlarini (ihtimallerini) üç aşağı beş yukarı hesaplar taraftar.
Takımında tabela yapmaya yakın ne kadar adamın varsa da TR Ligi'nde sampiyonluga o kadar yakinsindir. (Hatta benim de beğenmediğim Emre Akbaba bile, o tabelaciligi sayesinde bizi yarışta tuttu mesela)
Bjk de böyle bir oyuncu aldı dedik. Bjk'in orta sahası çok iyi demedik.
Bir bizim takıma bakıyorum, mesela, ideal onbirimiz şu an,
Muslera
Boey
Luyindama
Marcao
PVA
Berkan
Taylan
Cicaldau
Kerem
Barış
Mustafa
Yedeklerimiz de;
Babel
EmreA
Falcao
Ömer
EmreK
Diagne
Feghouli
Arda
Surekliye yakın oynayacak oyuncular bunlar. Özellikle ideal onbirde ben 'bu adam ne yapar eder bu maçta bir tane atar' ya da tüm kadroya baktığımda 'bu adam sezonda 20 tane atar' diyecek bir oyuncu göremiyorum.
Aynı problem fb'de de var mesela. O yüzden yıllardır fb'den bir cacık olmuyor.
İronik olarak, bu ihtimale en yakın iki adam biri diagne diğeri emreA :d
O yüzden lütfen şu takıma tabela yapacak hucumcular alalım. O yüzden Onyekuru diye yirtindik, o yüzden ne olursa olsun iyi kötü Emre Akbaba yedekte dursun istedik.
Şimdi takımda bu tarz bir oyuncunun bariz eksikliği varken, gidip Morutan'a 10 m EUR riske girmek bana pek doğru gelmiyor açıkçası.
Cagneyi ikna etmek icin maasinin 1kismini karsilamamiz lazimCagliari, Diagne için Galatasaray'a 5 M €'luk teklif yaptı.
Cagliari News
çok insancıl bir renktaşsın, benim başka düşüncelerim vardı.Cagneyi ikna etmek icin maasinin 1kismini karsilamamiz lazim
+Saracci... Hâlâ antrenmanları sorgulamiyoruz!Bruma ve Luyindama toplam 21 milyon avro bonservis verdigimiz iki oyuncu da capraz baglarini yirtti.
Marcao içinde küme düşen takımın stoperi diyordunuzMorutanin takımı orta sınıf bir kazak takimina elendi yani Romen futbolu ölmüş bitmiş.koskaca GS ne yapacağı belirsiz 2 Romen ile macera arayamazz.elinde iyi kadro vardır bu Rumen gençleri Uygun fiyata alırsın deneme yaparsın bu mantıklı olabilir.morutan 10 milyon civarı paraya gelirse klubun altına dinamit koyarlar.