Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halil olmayacaksa bu arkadaşa yürüyebiliriz. Çok büyük bir maliyeti olmayacaktır.

Sportingdeyken bulunmalı, Portekiz ligi transferleri son yıllarda çok uyumlu çıktı.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Aynen. Sporting'in altyapıdan çıkarıp beğenmeyip sattığı birçok oyuncu gittiği takımlarda iş yapıyor yine. Bu tarz fırsatları kaçırmamak lazım.

Saka Maka orta sahaya o kadar oyuncu aldık hala kalitesiz.Baskan feg ve Falcao yu belirtti ama en başta Babel olmak üzere birsürü çöp var kadroda ve bence en büyük çöp feghouli değil Babel bu kadroda.

Saka Maka orta sahaya o kadar oyuncu aldık hala kalitesiz.Baskan feg ve Falcao yu belirtti ama en başta Babel olmak üzere birsürü çöp var kadroda ve bence en büyük çöp feghouli değil Babel bu kadroda.
Babel' in gitmesini isterim, en baştan yanlış bir transfer olduğunu söyleyenlerdenim ama bu noktada haksızlık etmişsin. Geçen sezonun sonuna doğru ayakta kalıp, şampiyonluk potasına girmemizi sağlayan nadir futbolculardan biriydi. Feghouli' nin en son ne zaman kayda değer bir katkıda bulunduğunu hatırlıyor musun?!..

başkan belli ki tutulmuş becali, roşu vs vs tayfasına. ama denklem yine de çok ortada. hoca istiyor, çocuk da istiyor. sözleşme uzatmayan morutan'ın her geçen gün bükreş için eksi yazacağı da net. normalde bu iş ne denirse densin olur ama karşımızda irrasyonelliğin ete kemiğe bürünmüş hali bir kulüp başkanı var.

Bunu nasıl farketmemişiz ya. Takıma bir Lincoln daha yakışır 10 numaraya.

Şu 3 Türk olayına çok takınılıyor.
Sanki 3 Türk belirleyip 50 maç aralıksız oynatıcaz.
Sakatlık,ceza,rotasyon bir sürü parametre var.
Sol açığı X’e emanet ettim mantığı çok doğru değil bence.
Çoğu bölgede oynatsak sırıtmayacak rotasyonda iş görecek Türklerimiz var.
Ama 3 orta sahanın alternatifi;
Kanat Emre kılıç
Dede arda
Duran top ustası bayram
Üflesen düşecek akbaba.

En az 2 orta saha şart o yüzden.
5 orta sahalı bir rot oluşturulmalı.
Yeri gelir orta sahada 3 yabancılı çıkarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alen Halilovic e biz ve pana teklif götürmüş, gsgazete diye bi yerde gördüm ne kadar doğru bilmiyorum. Oyuncuda acele karar vermeyeceğim 10 gün içinde belli olur geleceğim demiş. Birminghamda oynamış gecen sezon

Yalnız Taylan'a çok haksızlık etmişiz gibi hissetim bir an ya. Ben bile unuttum. Bu çocuk geçen senenin yıldız isimlerinden biri değil miydi aga? Hiç ettik çocuğu yokmuş gibi davranıyoruz. Şu yabancı kısıtlamasında aslında kendisi hint kumaşı olması lazım. Sakatlıktan eskisi gibi dönerse bence direkt 11 yazılır.

Şu 3 Türk olayına çok takınılıyor.
Sanki 3 Türk belirleyip 50 maç aralıksız oynatıcaz.
Sakatlık,ceza,rotasyon bir sürü parametre var.
Sol açığı X’e emanet ettim mantığı çok doğru değil bence.
Çoğu bölgede oynatsak sırıtmayacak rotasyonda iş görecek Türklerimiz var.
Ama 3 orta sahanın alternatifi;
Kanat Emre kılıç
Dede arda
Duran top ustası bayram
Üflesen düşecek akbaba.

En az 2 orta saha şart o yüzden.
5 orta sahalı bir rot oluşturulmalı.
Yeri gelir orta sahada 3 yabancılı çıkarız.

Sonunda beklediğim yanıt. Geçen sezon Taylan ligin 2. Yarısı oynamadı. Sakatlık oldu diyelim ya da ceza napıcaz alternatif olarak Aytaç ya da Ömer’i izleyeceğiz. Vasatlığa o kadar çok alışmışız ki Taylan bile gözümüze süper geliyor. 5-10 hafta dışında Taylan’ın performansı benim için yeterli değildi açıkçası. Orta sahada daha savaşçı bir 6 no istiyorum. Berkan’ı Taylan’a fazlasıyla tercih ederim. Ama net olarak 6 numara ve 8 numara yabancı şart. Orta sahada sağına soluna pas verecek adam değil yardıracak kilit açacak adamlar lazım bize.

Yalnız Taylan'a çok haksızlık etmişiz gibi hissetim bir an ya. Ben bile unuttum. Bu çocuk geçen senenin yıldız isimlerinden biri değil miydi aga? Hiç ettik çocuğu yokmuş gibi davranıyoruz. Şu yabancı kısıtlamasında aslında kendisi hint kumaşı olması lazım. Sakatlıktan eskisi gibi dönerse bence direkt 11 yazılır.
Taylan yine sakatlanırsa 11’e kimi yazacağını merak ediyorum

Sonunda beklediğim yanıt. Geçen sezon Taylan ligin 2. Yarısı oynamadı. Sakatlık oldu diyelim ya da ceza napıcaz alternatif olarak Aytaç ya da Ömer’i izleyeceğiz. Vasatlığa o kadar çok alışmışız ki Taylan bile gözümüze süper geliyor. 5-10 hafta dışında Taylan’ın performansı benim için yeterli değildi açıkçası. Orta sahada daha savaşçı bir 6 no istiyorum. Berkan’ı Taylan’a fazlasıyla tercih ederim. Ama net olarak 6 numara ve 8 numara yabancı şart. Orta sahada sağına soluna pas verecek adam değil yardıracak kilit açacak adamlar lazım bize.

Taylanı beğeniyorum açıkcası ama first touchında ciddi sıkıntılar var bence. Size katılıyorum oh iyi ki orta sahamızda Taylan var diyebilmemiz için çok yol alması lazım daha.
Orta sahasızlık ya da verimsiz orta saha seçimlerinden çok çektik. Gedsonun biraz toparlanması bile fark yarattı.
Evet takımın bir çok eksiği var ama devşirme oyuncularla tolere edilebilecek son bölge orta saha.
Düzgün bir orta saha rotasyonu kurmazsak çok ağlarız gibime geliyor ama bakalım

Heerenven şu adam için kaç ister acaba. Tam aradığımız sağ kanat , şut , dribbling , asist hepsi var. Garry'nin bizdeki hali gibi.

99'lu kontrat sonu 2022.

Ekli dosyayı görüntüle 133285

Ajax'a şu hücumda büyülemişti , 3 kişiye karşı yetişti sakladı topu bi de astı sağ köşeye.

@Aras Şimşek

Geçen sene de konuşmuştuk zaten, Van Bergen ile daha önce de adımız anıldı. O zaman da gelmesini çok istiyordum. Ama yolunun buralara düşeceğini sanmıyorum. Sözleşme de uzatmayacakmış bu arada kulübüyle. Muhtemelen ya ülke dışına çıkıp tekrar kiralanır ya da Hollanda içinde kalır üç takımdan birisine gider. Beklediğim kadar bir çıkış yapamadı henüz. İsminin çok dillendiğini de görmedim, muhtemelen çok sivrilen bir oyunu yok. Takip etmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Muhtemelen bir noktada çıkış yapacak keşke diyeceğiz ama şu an için deneyebileceğim bir isim değil galiba, yabancı sınırı batırıyor her şeyi. :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt