- 20 Mayıs 2011
- 23.363
- 10.326
- 1.873
Halil olmayacaksa bu arkadaşa yürüyebiliriz. Çok büyük bir maliyeti olmayacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam bunu atacaktım var ya, işte böyle bi oyuncu istiyorum
Morutandan ucuza almışlar
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
20 milyona satılacağı söyleniyor.
Sportingdeyken bulunmalı, Portekiz ligi transferleri son yıllarda çok uyumlu çıktı.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Babel' in gitmesini isterim, en baştan yanlış bir transfer olduğunu söyleyenlerdenim ama bu noktada haksızlık etmişsin. Geçen sezonun sonuna doğru ayakta kalıp, şampiyonluk potasına girmemizi sağlayan nadir futbolculardan biriydi. Feghouli' nin en son ne zaman kayda değer bir katkıda bulunduğunu hatırlıyor musun?!..Saka Maka orta sahaya o kadar oyuncu aldık hala kalitesiz.Baskan feg ve Falcao yu belirtti ama en başta Babel olmak üzere birsürü çöp var kadroda ve bence en büyük çöp feghouli değil Babel bu kadroda.
Sonunda beklediğim yanıt. Geçen sezon Taylan ligin 2. Yarısı oynamadı. Sakatlık oldu diyelim ya da ceza napıcaz alternatif olarak Aytaç ya da Ömer’i izleyeceğiz. Vasatlığa o kadar çok alışmışız ki Taylan bile gözümüze süper geliyor. 5-10 hafta dışında Taylan’ın performansı benim için yeterli değildi açıkçası. Orta sahada daha savaşçı bir 6 no istiyorum. Berkan’ı Taylan’a fazlasıyla tercih ederim. Ama net olarak 6 numara ve 8 numara yabancı şart. Orta sahada sağına soluna pas verecek adam değil yardıracak kilit açacak adamlar lazım bize.Şu 3 Türk olayına çok takınılıyor.
Sanki 3 Türk belirleyip 50 maç aralıksız oynatıcaz.
Sakatlık,ceza,rotasyon bir sürü parametre var.
Sol açığı X’e emanet ettim mantığı çok doğru değil bence.
Çoğu bölgede oynatsak sırıtmayacak rotasyonda iş görecek Türklerimiz var.
Ama 3 orta sahanın alternatifi;
Kanat Emre kılıç
Dede arda
Duran top ustası bayram
Üflesen düşecek akbaba.
En az 2 orta saha şart o yüzden.
5 orta sahalı bir rot oluşturulmalı.
Yeri gelir orta sahada 3 yabancılı çıkarız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taylan yine sakatlanırsa 11’e kimi yazacağını merak ediyorumYalnız Taylan'a çok haksızlık etmişiz gibi hissetim bir an ya. Ben bile unuttum. Bu çocuk geçen senenin yıldız isimlerinden biri değil miydi aga? Hiç ettik çocuğu yokmuş gibi davranıyoruz. Şu yabancı kısıtlamasında aslında kendisi hint kumaşı olması lazım. Sakatlıktan eskisi gibi dönerse bence direkt 11 yazılır.
Sonunda beklediğim yanıt. Geçen sezon Taylan ligin 2. Yarısı oynamadı. Sakatlık oldu diyelim ya da ceza napıcaz alternatif olarak Aytaç ya da Ömer’i izleyeceğiz. Vasatlığa o kadar çok alışmışız ki Taylan bile gözümüze süper geliyor. 5-10 hafta dışında Taylan’ın performansı benim için yeterli değildi açıkçası. Orta sahada daha savaşçı bir 6 no istiyorum. Berkan’ı Taylan’a fazlasıyla tercih ederim. Ama net olarak 6 numara ve 8 numara yabancı şart. Orta sahada sağına soluna pas verecek adam değil yardıracak kilit açacak adamlar lazım bize.
Heerenven şu adam için kaç ister acaba. Tam aradığımız sağ kanat , şut , dribbling , asist hepsi var. Garry'nin bizdeki hali gibi.
99'lu kontrat sonu 2022.
![]()
Mitchell van Bergen - Oyuncu profili 25/26
Mitchell van Bergen, 26, Hollanda ➤ Sparta Rotterdam, 2025'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 27 Ağu 1999, Oss, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Ekli dosyayı görüntüle 133285
Ajax'a şu hücumda büyülemişti , 3 kişiye karşı yetişti sakladı topu bi de astı sağ köşeye.
Geçen sene de konuşmuştuk zaten, Van Bergen ile daha önce de adımız anıldı. O zaman da gelmesini çok istiyordum. Ama yolunun buralara düşeceğini sanmıyorum. Sözleşme de uzatmayacakmış bu arada kulübüyle. Muhtemelen ya ülke dışına çıkıp tekrar kiralanır ya da Hollanda içinde kalır üç takımdan birisine gider. Beklediğim kadar bir çıkış yapamadı henüz. İsminin çok dillendiğini de görmedim, muhtemelen çok sivrilen bir oyunu yok. Takip etmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Muhtemelen bir noktada çıkış yapacak keşke diyeceğiz ama şu an için deneyebileceğim bir isim değil galiba, yabancı sınırı batırıyor her şeyi.