Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizden çıkanlar zaten tr altyapılı statüsünü de kapsadığı için ikisini farklı değerlendirmeye gerek yok bence.

ayrıca kadroya yazılamayan ama belli bir yaş altında kalan alt yapı oyuncuları da kayıt zorunluğu olmadan forma giyebilir muhtemelen. futbol manager'dan öğrendiğim bir şeydi.

hayır rtaşın attığı tweette 2si ayrı olarak sayılmış
14ün 2si tr altyapı 4ü kendi altyapı 8inde de şart aranmama gibi.

hayır rtaşın attığı tweette 2si ayrı olarak sayılmış
14ün 2si tr altyapı 4ü kendi altyapı 8inde de şart aranmama gibi.
ama ayrı değerlendirilmesi biraz garip olur

mesela bir takım düşünelim bütün yerli oyuncuları 19,20 yaşında kendi altyapısından olsun.

tff bu takıma hayır böyle olmaz, git 2 tane transfer yap mı diyecek

bence tanımlamadan kaynaklı bir kavram kargaşası söz konusu.

Benim anlamadığım bizim uyguladığımız açık bir şekilde ırkçılık değil mi??? Türk pasaportunu değerini yükseltmektir.
Sen istediğin kadar Türk oyuncu oynat, eğer bunlar işe yaramazsa ne anlamı var.
Yüzyıl sonra adam akıllı bir milli takım iskeleti oluştu, bu yabancı serbestliği yerine.
Şimdi kendini geliştirebilecek Türkler avrupayı değil 3 büyükleri düşünecek. Sonuçta avrupada 500 kya oynayacak ama eğitilecekken, Türkiyede 2.5 milyon euro alıcaklar ve hakeme itiraz etmeyi, taraftara oynamayı falan öürenicek sadece. Bu adam kendini niye geliştirsin.

Araujo iyi oyuncu çok yüksek olmayan bir bonservisle alabilirsek iyi iş olur. Morutan'a nazaran daha net katkı alabiliriz Araujo'dan.
Bu adamın çok videosunu izledim bir türlü ısınamadım adamda herşeyden var ama hiç biri tam değil gibi o bölgeye soru işareti olmayan biri lazım bence

Bu adamın çok videosunu izledim bir türlü ısınamadım adamda herşeyden var ama hiç biri tam değil gibi o bölgeye soru işareti olmayan biri lazım bence
Geçen sene baya Lille maçı izlemiştim ve dikkatimi çeken bir oyuncuydu Araujo. Lille'in ön tarafı çok iyi olduğundan yedekti genelde ama oyuna girdiğinde oldukça iyi işler yapıyordu. Bamba ve Ikone gibi çok üst düzey oyuncular olduğundan yedekti tabi bizim takımda ve bizim ligde çok kolayca ciddi bir katkı verebilir bence. Ha tabi alabiliyorsak Rony Lopes veya Shaqiri'yi alalım isterim ama olmuyorsa Araujo iyidir her türlü.

fransa ligi türkiye sayfası paylaşmış

1627988334310.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt