Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5.65 tasarrufmu ? primlerini maç başılarını sponsorun ödediklerinide ekle bakalımBu bile mantıklı 5,65 milyon Euro tasarruf. Yaklaşık 4 iyi oyuncu maaşı ediyor.
bizden çıkanlar zaten tr altyapılı statüsünü de kapsadığı için ikisini farklı değerlendirmeye gerek yok bence.
ayrıca kadroya yazılamayan ama belli bir yaş altında kalan alt yapı oyuncuları da kayıt zorunluğu olmadan forma giyebilir muhtemelen. futbol manager'dan öğrendiğim bir şeydi.
ama ayrı değerlendirilmesi biraz garip olurhayır rtaşın attığı tweette 2si ayrı olarak sayılmış
14ün 2si tr altyapı 4ü kendi altyapı 8inde de şart aranmama gibi.
3-5 ergenin uydurduğu yalan nerelere geldifransa ligi türkiye sayfası paylaşmış
Bu adamın çok videosunu izledim bir türlü ısınamadım adamda herşeyden var ama hiç biri tam değil gibi o bölgeye soru işareti olmayan biri lazım benceAraujo iyi oyuncu çok yüksek olmayan bir bonservisle alabilirsek iyi iş olur. Morutan'a nazaran daha net katkı alabiliriz Araujo'dan.
fransa ligi türkiye sayfası paylaşmış
AynenBu adamın çok videosunu izledim bir türlü ısınamadım adamda herşeyden var ama hiç biri tam değil gibi o bölgeye soru işareti olmayan biri lazım bence
oyuncuyu izlemedim ama istatistikleri oynadığı maç sayısına çok kötü ya.Araujo iyi oyuncu çok yüksek olmayan bir bonservisle alabilirsek iyi iş olur. Morutan'a nazaran daha net katkı alabiliriz Araujo'dan.
Geçen sene baya Lille maçı izlemiştim ve dikkatimi çeken bir oyuncuydu Araujo. Lille'in ön tarafı çok iyi olduğundan yedekti genelde ama oyuna girdiğinde oldukça iyi işler yapıyordu. Bamba ve Ikone gibi çok üst düzey oyuncular olduğundan yedekti tabi bizim takımda ve bizim ligde çok kolayca ciddi bir katkı verebilir bence. Ha tabi alabiliyorsak Rony Lopes veya Shaqiri'yi alalım isterim ama olmuyorsa Araujo iyidir her türlü.Bu adamın çok videosunu izledim bir türlü ısınamadım adamda herşeyden var ama hiç biri tam değil gibi o bölgeye soru işareti olmayan biri lazım bence