Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ancak ingiltere kadrosunda düşünmediği adamları gönderiyor bundan dolayı ortada başarı yok scout transferine ben hiçbir zaman karşı değilim yeterli gerçekten arastirilmis olsun
10 milyona scout transferi olmaz ki.ingilterenin yedekleri bile inan bizim için lüks.buyuk ligde antreman yapan baskıyı kaldıran bir futbolcunun bizde başarılı olma ihtimali daha çok.

Yusuftan Lille memnun değil o parayı etmediğini herkes yakında görecek.cenk tosunu aldılar adamlar hayatlarının kazigini yedi.Turkiyeden giden Vedat muric ne hallerde belli.sorloth Türkiye liginin gol kralı güya Leipzig te ne hallerde biliyoruz.Fenerin guya wonderkidi elif elmas.o da ellerinde kaldı.bizim ligimiz Romanya Ligi'nden çok daha iyi olmasına rağmen çok riskli.2-3 milyona alsınlar Morutani denesinler kabul ederim.GS in risk alma lüksü yok.ille risk alacaklarsa gedsonu alsınlar ne yapacağını biliyoruz.
Yusuf'un ederi şu an 20 milyon euronun üstünde haksızlık ediyorsun ki çok beğenmem.

Cenk zaten saçmaydı hiç bir zaman üst düzey santrafor olmadı.

Sörloth zamanla tutunacaktır, Vedatla Eljif konusu zaten farklı.

Zaten bilinen ülke vatandaşlarınk alırsan 20 istiyorlar o yüzden senin alabileceklerin Romanya, Danimarka, Hırvatistan, İsveç olabilir en fazla.

Romenlere bakalım, andone iyiydi sakatlandı yorum yapamayız, cluio stancu orta vasat altı hatta bizlik değillerdi kimse kötü diyemez ancak markaya uymadılar. Hagi 10 gerek yok yazmaya, popescu bir stoperin takımın beyni olabilmesidir en büyük defans oyuncumuz. Filipescu dinamik ve o zamanların melosu gibi( yaşı gençler anlasın diye) sırtıyla baraj devirir kavgacı sert hırslı çok iyiydi, ilie tam golcü gol vuruşları jardelden sonra en düzgün santraforumuzdu, son derece iyi bir santrafordu, şu an olsa alamazdık.
harbi çok çekmişiz romenlerden. Benim romen fikrim belli alın şu morutanı hemen

Forumun Gedson konusundaki 180 derece değişimi gözlerimi yaşartıyor. Adama denmeyen kalmadı burada 2-3 kişi savunuyorduk , sözleşmesinde zorunlu oynatılma maddesi var falan diye ağlayanlar vardı.
Gol atmıyormuş o yuzden iyi topçu degilmis

anlasilan ligin ilk haftalarinda yine kanser olcaz. birkerede su transferleri erkenden bitirsek olmazmi

Yusuf'un ederi şu an 20 milyon euronun üstünde haksızlık ediyorsun ki çok beğenmem.

Cenk zaten saçmaydı hiç bir zaman üst düzey santrafor olmadı.

Sörloth zamanla tutunacaktır, Vedatla Eljif konusu zaten farklı.

Zaten bilinen ülke vatandaşlarınk alırsan 20 istiyorlar o yüzden senin alabileceklerin Romanya, Danimarka, Hırvatistan, İsveç olabilir en fazla.
Evet hem fikiriz aslında.ama Danimarka, Hırvatistan ve İsveç Romanya'dan 2 tık üstte.ben seyirci baskısına alışık, sağlam altyapısı olan takımlarda antreman yapmış futbol ekolü olan ülkelerden transfer yapılmasını istiyorum.evet bu bizi aşıyor ben morutana karşı değilim 1-2 milyona alsınlar Kim karşı çıkar.ben söylenen 10 milyon euroya karsiyim.

Geçen gün Mısırlı bir ahbabımla konuştum

Aliou Dieng’e resmen tapıyorlar, oyuncu profili atanamamış kante

Ama el ahly onu satarsa taraftarın büyük tepki göstereceğinden satışına yanaşmaya cesaret edemezler dedi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

anlasilan ligin ilk haftalarinda yine kanser olcaz. birkerede su transferleri erkenden bitirsek olmazmi
Bay
Cicaldau
Boey
Van Aanholt
Berkan'ı aldılar şu ana kadar. Gayet lig için iyi bir transfer süreci; iki bölge eksik 11 için 1 tane daha ortasaha ve sağ ön. Ondan sonrası kadronun kalitesini yukarı çekmek için yapılacak transferler olacaktır.

Senin PL gencolarına paran yetiyor mu ve o çekiciliğin var mı?
Sırf bir futbolcu X ülkeden geliyor diye kötü demek en hafif ön yargı en uç ırkçılıktır.
Sen değişik bir arkadassin.Futbol konuşuyoruz ırkçılığı nereden cikarttin.Ben her GS lı gibi Hagi hayranıyım, siyahi onyekuruyu tekrar takımda görmek çok istiyorum.Siyahi gedsonun alınmasını istediğimi bir çok yorumumda görebilirsin.Allah aşkına güzel güzel futbol konuşurken benim ırkçı olduğumu nereden cikarttin.

Sahanin son durumu yine Kötü .

Eski sahayi yine koymuslar?
Bilgisi olan varmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt