Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya biz niye hazırlık maçı yapmıyoruz, herkes haftada 2 haxırlık maçı yapıyor, hoca ihtiyaç duymuyor anladık da takımın ligdeki ilk maçları ve sanjonson maçları haxırlık msçı kıvamında olacak heralde

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen değişik bir arkadassin.Futbol konuşuyoruz ırkçılığı nereden cikarttin.Ben her GS lı gibi Hagi hayranıyım, siyahi onyekuruyu tekrar takımda görmek çok istiyorum.Siyahi gedsonun alınmasını istediğimi bir çok yorumumda görebilirsin.Allah aşkına güzel güzel futbol konuşurken benim ırkçı olduğumu nereden cikarttin.
yazdığımı tekrar oku sonra sana ırkçı mı demişim anla.

Hagi ve ilienin geldiği zamanki Romanya futbolu ile şimdi ki romanya futbolu alakasında çok büyük farklar var.elma ve armut gibi.hagi barcada dünya kupasında oynamış yıldız adam.morutan nerede hangi deneyimle 10 milyon vereceksin.gedson gibi adama,denayer gibi Telles gibi adam alsinlar eyvallah.
Yanliz eskiden fiyatlar bukadar ucuk degildi. Elbette bende morutana 10 verilmesinden yana degilim. Max 7 verilir ama eskiden figo ronaldo nazario zidane kaca transfer yapmis bir bakmak lazim...

Yanliz eskiden fiyatlar bukadar ucuk degildi. Elbette bende morutana 10 verilmesinden yana degilim. Max 7 verilir ama eskiden figo ronaldo nazario zidane kaca transfer yapmis bir bakmak lazim...
İnan 7 de çok.morutan 10 sa Bruma onyekuru 20 eder.gelsin inşallah ben yanilirim.

Bay
Cicaldau
Boey
Van Aanholt
Berkan'ı aldılar şu ana kadar. Gayet lig için iyi bir transfer süreci; iki bölge eksik 11 için 1 tane daha ortasaha ve sağ ön. Ondan sonrası kadronun kalitesini yukarı çekmek için yapılacak transferler olacaktır.
+aytaç,alpaslan
Gözüne dizine dursun daha kimi alacaklardı.20 transfer yapsalar yine laf ederler.şu anda yabancı sınırını aşmışsın oyuncu göndermen gerekiyor.bu doyumsuzluk nedir ya

Bizimle adı geçenlerin arasında tek yıldız adayı Gedson.Bizi değil de lille'i seçerse 2 seneye ingiltere yolcusu olur.

Forumun Gedson konusundaki 180 derece değişimi gözlerimi yaşartıyor. Adama denmeyen kalmadı burada 2-3 kişi savunuyorduk , sözleşmesinde zorunlu oynatılma maddesi var falan diye ağlayanlar vardı.
Ben çok eleştirdim ha yanılttı beni ama illa olsun diye bir düşüncem de yok. Olursa sevinirim olmazsa üzülmem.

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben çok eleştirdim ha yanılttı beni ama illa olsun diye bir düşüncem de yok. Olursa sevinirim olmazsa üzülmem.

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olumlu anlamda yanılmak güzel şey zaten , ben de Muhammed'in transferine karşıydım 3-4 maç sonra ne söylediysek pişman etti olumlu anlamda.

Medya niye tutuştu böyle ya!
Kimse Dorukhan ne kadar alacak
Ghezzalin maliyeti ne olcak demiyor
Fener Jannsen i ne kadara kiralamıştı
3-4 senedir al sat mahvolduk
Falcao yu niye aldık bonservis veremeyip maaş verebildigin icin
Şimdi mis gibi bonservisli ama elden çıkarması daha kolay yıllık ücretlerle takviye yapıyoruz
Morutan vs alsak ne olacak!
Gedson da alalim ağladım alayi
Medyanın niye biu kadar zoruna gidiyor
Medyanın şerefsiz olduğunu yeni mi öğrendiniz.Alayı Galatasaray düşmanı.
federasyon zaten namussuz..Avrupa maçı ayağına işlerine geliyor dünden razılar zaten hemen pazartesiye almışlar maçları.
Bunları hala istifaya davet etmeyen yönetime ne desek boş.

Bu yüzden bizim iyi kadro kurmamız lazım.Bunların hepsini üst üste koyup şampiyon olmak için net adamlar almalıyız.
yemin ederim çıldırıcam hala keremli marutanlı kadrolar kuruluyor. defasn hattı komple yabancı kadrolar kuruluyor.
Bu şerefsizlerin,namussuzların ekmeğine yağ sürüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt