Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır herkes dieng istiyordu iş ciddiye binince gelmesin diengin tutmuş olmuş hali kante zaten onura biz alamayız al işte 23 yaşında agresif hızlı oyunu iki yönüne oynayan 6 numara ne istiyorsun daha
Onlar Viera, Matuidi, Casemeiro, Kante çapında bir oyuncu istiyor.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Arkadaş yapın, ona lafım yok ama adamı izlemeden, bilmeden hemen çöp demek saçma.

Bak her maçını izlersin, hep takip edersin tamam eyvallah.

Interneten bir kaç yorum okuyup adama çöp demeyin.

Bizim taraftar Kanteyi istiyor, 5 milyon bonservis verelim istiyor, maaşıda 2 milyon altı olsun istiyor.

Hocam ben oyuncuyu izlemedim, sadece şu soruma cevap arıyorum? Cidden mantıklı bir cevap bana yeterli.

Yabancı sınırının olduğu yerde, en güçlü olduğun yani elinde iki tane 6 numara (Taylan - Aytaç) varken neden yabancı bir 6 numara ile ilgileniyoruz?

Takımın yaratıcılığı yerlerde sürünürken bu transfer hamlesi doğru mu şimdi?

Oyuncu iyi 6 numaradır, izlemedim ve yorum yapamam. Sadece teknik anlamda kafam almıyor bu hamleyi.

5-6 m euroya top kesecek adam yok mu... :crushed:
1627999456138.webp

Dieng pozisyonu özelinde gelecek vadeden bir oyuncu olabilir ancak bizim kadro mühendisliğimiz özelinde doğru adam değil.

Terim kendi açıklamasında Cicaladu'yu Barella'ya benzettiğini 8 gibi kullanacağını belirtmiş. Diğer orta saha transferin Berkan'ın hücum aksiyonları keza sınırlı. Bir de buraya Dieng'i eklemek baya baya kısır bir orta sahaya sahip olmak demek.

Haa Teixeira gibi skorer ama fizik gücü düşük bir 10 numarayla oynasaydık arkada Berkan ve Dieng kusursuz parçalar olabilirdi

Ya sokacam bu futbol ulemalarina.

Adamların taraftarı çıldırmış satilacak diye.

Adam daha 23 yaşında.

Ne istiyorsunuz Kante mi? Paran yok oglum paran.

Yahu arkadaş sorunlumusunuz siz.
İsteyen istediğini kurallar dahilinde yazar.
İlgilenilen oyuncular hakkında insan olumsuz yorum yapmaya çekiniyor arkadaş.
Bu oyuncularla cante arasındada oyuncular var biliyorsun değil mi.

Son dönemlerde aldığımız hangi adam kötü çıktı ? Kapalı kutu denilen Mohammed ligin en iyi forveti Onye desen müthiş katkı aldın. Kerem iyi çıktı. Barış Alper'i bile beğendim.

İki tane adamı beğenmedim biri Etebo diğeri Yedlin . Biri La Liga'dan diğeri Premier Lig'ten geldi.

Yani demek ki La Liga ve Premier lig'ten bile olsa artıklarla iş yapamazsın.

Potansiyelli adamlar almak lazım.

Scout yapıyoruz beğenilmiyor. Gidip Boupendza'yı alsak Diagne'den ders almadık mı diyeceğiz ? Gidip Ghezzal'i alsak 29 yaşında maaşı çok bir daha satamazsın.

Morutan Harruoi , Dieng doğru isimler.

Artık scout taransferimize güvenip tamamen onlardan takımı kurmamız lazım.

Eğer PSV ile kafa kafaya mücadele etmek istiyorsak bunu yapmalıyız.

Evet Fatih Terim'i eleştirin ben de hocalığı konusunda çok eleştiriyorum. Bence hocalık kendisinden geçmiş.

Ama asla Gs'liliğinden şüphe etmem. Genç dinamik ve iyi bir kadro istiyor. Takımı kurmasına izin verelim.

Ha gider kötü oynatır eleştiririz.

Yabancı sınırının olduğu yerde, en güçlü olduğun yani elinde iki tane 6 numara (Taylan - Aytaç) varken neden yabancı bir 6 numara ile ilgileniyoruz?
İkisi de ilk 11 için seviye olarak yetersizler çünkü. Geçen seneki yokluktan Taylan ve Kerem acayip kıymete bindi , ikisinin de büyük eksiklikleri var.

Hocam ben oyuncuyu izlemedim, sadece şu soruma cevap arıyorum? Cidden mantıklı bir cevap bana yeterli.

Takımın yaratıcılığı yerlerde sürünürken bu transfer hamlesi doğru mu şimdi?

Oyuncu iyi 6 numaradır, izlemedim ve yorum yapamam. Sadece teknik anlamda kafam almıyor bu hamleyi.
Bak bunu de, eyvallah, hiç bir sorunum yok.

Hatta katılıyorum sana bir nebze.

Ama oyuncuyu tanımadan çöp demek abes kaçıyor abi.

Bak lille'de koreli stoperin adı çıktı, yorum yapamam çünkü tanımıyorum bile.

İkisi de ilk 11 için seviye olarak yetersizler çünkü. Geçen seneki yokluktan Taylan ve Kerem acayip kıymete bindi , ikisinin de büyük eksiklikleri var.
Hocam sınır var ne yazık ki, yetersiz ise kimin talebi ile neden aldık Aytaç'ı? Alın kadroyu önünüze bakın kalite yok ben de farkındayım ama en rotasyonu bol mevkii 6 numara zaten.

Cengiz'i Ünder'i kiralar, Dieng'i alırsın o zaman anlarım bu hamleyi, yabancı sınırına set çekersin.

Mevcut yabancı sınırı varken benim kafam almıyor cidden.

Bak bunu de, eyvallah, hiç bir sorunum yok.

Hatta katılıyorum sana bir nebze.

Ama oyuncuyu tanımadan çöp demek abes kaçıyor abi.

Bak lille'de koreli stoperin adı çıktı, yorum yapamam çünkü tanımıyorum bile.

Ben de tanımıyorum valla, iyi kötü diyemem sadece sınır varken anlam veremiyorum.

Kadro mühendisliğinden bahsediyorsak;

Mevcut orta saha oyuncularının hepsi orjinal mevki olarak 8 numara; Cicaldau, Berkan, Taylan ve Aytaç. Mesela Aytaç'ı herkes 6 numara zanneder ama vasat bir 8 numaradır.

Bize 6 numara ve 10 numara lazım. Dieng ya da başka bir 6 numara kesinlikle ama kesinlikle alınmalı. Ayrıca iyi bir 10 numara.

harrouri ile ilgili haber çıkıyor eleştiriliyor beğenilmiyor, dieng ile haber çıkıyor bir günde eteboya dönüyor. ndiaye'den ne fazlası var deniliyor, rekor fiyata okuttuğumuz ndiaye.. 35 yaşında arturo vidal gelsin istiyorsunuz heralde yıllık 5 milyon eurodan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt